Gündüz Esnaf, Gece travesti

Çayırova İzmit ve Körfez ‘de bulunan kamyon garajında para karşılığında fuhuş yaptığı ve kamyon şoförlerini pantolonlarının ceplerinden paraları alan....

Gündüz Esnaf, Gece travesti
banner158
banner174
 L.A (30) adındaki travesti olduğu iddia edilen zanlı önceki gün Gebze başta olmak üzere Çayırova İzmit ve Körfez ‘de bulunan kamyon garajında para karşılığında fuhuş yaptığı ve  kamyon şoförlerini pantolonlarının ceplerinden paraları alan  L.A (30) toplamda 22 Bin TL çalarak kayıplara karıştı.  iddia edildi.

Paraları alınan kamyon şoförleri 155 polis imdattı arayıp olayı haber vermelerinin ardından Gebze ilçe emniyet müdürlüğü  Asayiş ekiplerinin yaptıkları titiz çalışmalar sonucu İstanbul ili Pendik ilçesinde L.A (30) isimli travesti yakalanarak gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak şikâyetçi olan mağdur kamyon şoförleri zanlıyı teşhis ettikleri öğrenildi. L.A (30) isimli travesti Pendik ilçesinde gündüzleri esnaf olarak tanınan zanlı gece olunca makyaj yaptığı ve sarı bir peruk takarak olayı gerçekleştirdiği ve L.A(30) isimli travesti kişi ayrıyeten Gebze ilçesinde  Mutlukent’te  bir daire kiraladığı öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından şahıs bugün adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178