İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bugün bir basın toplantısı düzenledi

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Hafta sonu sosyal medya ve bazı sitelerde hakkında soruşturma başlatıldığı yönünde haberler çıkması üzerine bir basın toplantısı düzenledi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bugün bir basın toplantısı düzenledi
banner158
banner174
 İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bugün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısına ilçe başkanı Burak Uluköylü’nün yanı sıra İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acar, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü, ilçe yöneticileri hazır bulundu. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Hafta sonu sosyal medya ve bazı sitelerde hakkımda soruşturma başlatıldığı yönünde haberler çıktı. Geçtiğimiz hafta bir rüşvet soruşturmasında bir şüphelenin avukatlığını yaptım.


BASINA SERVİS EDİLDİ

Cuma günü bu soruşturmadaki 7 şahıs adliyede savcılığa ve ardından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Bu şahısların tamamı hakkında tutuklama kararı verildi. Sosyal medya hesabımda bir yargı kararını eleştirdim. Eleştirmekle kalmayarak hukuk çerçevesinde itiraz edeceğim. Mesleki anlamda da görevimdir. Eleştirmek de bu dosyada avukatlık yapıyorum. Benim hakkımda bir soruşturma başlatıyor. Bu paylaşımımda rüşvet alıp vermekle itham ettiğim hakaret ettiğim iddiasıyla soruşturma açmış. Bunu basına cumartesi günü bilgi notu olarak servis edildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER