banner166

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Ülkeleri Geziyor!

Uğur GENCER/ Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında Multi-perspective Approach towards e-learning (Uzaktan Öğretime Çok Boyutlu Yaklaşımlar) isimli projenin dördüncü eğitim-öğretim faaliyetleri Romanya’da gerçekleşti.

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Ülkeleri Geziyor!
banner158
banner174

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında Multi-perspective Approach towards e-learning (Uzaktan Öğretime Çok Boyutlu Yaklaşımlar) isimli projenin dördüncü eğitim-öğretim faaliyetleri Romanya’da gerçekleşti.

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde 07-10 Kasım 2022 tarihleri arasında Romanya’da gerçekleşen “Uzaktan Öğretime Çok Boyutlu Yaklaşımlar” isimli projenin dördüncü eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yapılan açıklamada;

“Romanya'daki ortağımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu faaliyet, online eğitimde yönetim, planlama ve koordinasyon alanına ilişkin iyi uygulamaların değişimini kapsamaktadır. Faaliyete proje koordinatörü okulumuzdan 7, katılımcı okullardan Kuzey Makedonya (4), İtalya (5) ,  Bulgaristan (4)   faaliyete ev sahipliği yapan okuldan 4 olmak üzere toplamda 20 öğretmen katıldı. Faaliyette eğitim ve öğretim süresince tüm okullar tarafından hazırlanmış olan kurumsal ve ülkelere ilişkin raporlar sunulmuştur. Ayrıştırılmış raporların ardından ortaklıkta yer alan kurumların tamamına ilişkin durumu analiz eden kapsamlı bir karşılaştırmalı rapor hazırlanmış olup uzaktan eğitim sürecinde, yönetim, planlama ve koordinasyon tanımı, içeriği ve bu sürece yönelik genel ve özel kavramlar hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır. Ayrıca dünyada ve Avrupa'daki mevcut durum ile ilgili ülkelere göre incelemelerde bulunulmuştur. Ayrıca ev sahibi okulun bu konuda özel eğitimi bulunan kilit personelleri ve konunun uzmanları tarafından; okulda kullanmakta oldukları koordinasyon, yönetim ve planlama çalışmalarının kapsamlı tanıtımı yapılmış ve incelenmiştir” denildi.

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ali Temizel okulundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu faaliyette emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2022, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER