Musa Yılmaz'dan Nevruz Mesajı !

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Nevruz nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Musa Yılmaz'dan Nevruz Mesajı !
banner158
banner174

Musa Yılmaz mesajında şunları ifade etti, " Evrensel bir bayram olarak kutlanan Nevruz, insanlığın ortak değeridir. Bu değer en çok, bir kültürler sofrası ve kardeşliği olan ülkemize yakışmaktadır. Hangi dilde nasıl söylenirse söylensin ve hangi söylenceden kaynaklanarak kutlanırsa kutlansın, Nevruz bir ayrılığın, farklılığın, ötekileştirmenin adı değil, insanlığın ortak değeridir.

Nevruz bize, baharı selamlamasıyla doğaya gösterilmesi gereken sevgi ve saygıyı, gün ve gecenin eşitlenmesiyle de, insanların özgür, eşit, adil ve paylaşım içinde yaşaması gerektiğini anımsatmaktadır, anımsatmalıdır.

Nevruz tüm kötülüklerden, birlikte yakacağımız şenlik ateşlerinde ve kardeşçe arınmaktır. Doğanın bonkörlüğü hepimize, açgözlülüğe, yalana, her türlü sömürü ve istismara, talan ve soyguna karşı çıkmayı ve bunun için mücadele edilmesi gerektiğini anımsatmalıdır.

Bu değerleri varoluş gerekçesi kabul eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gebze ilçe Örgütü olarak, Nevruz’u coşkuyla kutluyor, insanlığı ve ülkemizi selamlıyoruz.

Bize, ayrılıklar, kişisel beklentiler, karamsarlıklar değil, Nevruz’un işaret ettiği umutlar ve buluşmalar yakışır."

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER