Teakwondo Balkan 3.sünden Başkan Ellibeş’e Ziyaret

Balkan Taekwondo Birliği tarafından düzenlenen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Balkan 3. sü olan Gölcük Belediyespor Teakwondocusu Sercan Celil Yaşar, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Teakwondo Balkan 3.sünden Başkan Ellibeş’e Ziyaret
banner158
banner174

 8 Balkan ülkesinden yaklaşık 600 sporcunun katıldığı Balkan şampiyonasında Milli takımda Gençler 48 kg da Ülkemizi temsil eden Gölcük Belediyespor Kulübü sporcusu Sercan Celil Yaşar Balkan üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Başkan Ellibeş, Teakwondo Sporcumuz Yaşar’ı başarılarından ötürü tebrik ederken, Gölcük’e önemli bir gurur yaşattığını belirtti.

Başkan Ellibeş, “Sercan gibi başarılı sporcularımız ile göğsümüz kabarmaya devam ediyor. Sercan Celil Yaşar’ı başarısından ötürü tebrik ediyorum. Gölcük Belediyesi olarak bizler her zaman spora ve sporcularımıza destek veriyoruz. Bunun karşılığını başarılarla aldığımız için de büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in desteğiyle takımın performansının gün geçtikçe arttığını ifade eden Gölcük Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Zabit Pustu, Gölcük Belediyespor Kulübü olarak kendi alt yapımızda yetiştirdiğimiz sporcuların başarısı her geçen gün artarak devam ediyor. Gölcük’ün ve belediyemizin ismini sadece ülkemize değil, tüm dünyaya duyuruyoruz. Başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere bizi hiçbir konuda yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER