TUNUS Kadın Girişimciler Heyeti, GTO'da Ağırlandı

GEBZE TİCARET ODASI Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu vasıtasıyla Türkiye ’ye gelen Tunus Kadın Girişimciler Heyeti, GEBZE TİCARET ODASI’ nda ağırlandı.

TUNUS Kadın  Girişimciler Heyeti, GTO'da Ağırlandı
banner158
banner174

Toplantıya, TOBB Girişimcilik Dairesi Uzmanı Handan KÖSE, TOBB Yetkilileri, Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Bahar BAYKAL ve Kadın Girişimcilerimiz katıldı. Kartaca şehrinin ünlü komutanı Hannibal’ın, Gebze ile kaderinin nasıl kesiştiğini açıklayarak sözlerine başlayan GEBZE TİCARET ODASI Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER’in, Hannibal’ın Anıt Mezarı’nın Gebze’de olduğunu ve bu tarihi mekanı Tunus’lu misafirlerin görmesi için programda bir değişiklik yaparak ziyaret planladığını söylemesi salonda duygulu anlar yaşattı. Tunus’lu Kadın Girişimciler Heyeti’ni Gebze’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren, iki ülkenin ortak kültür ve tarihi geçmişine ilişkin çarpıcı detayları kadın girişimcilerimizle paylaşan GEBZE TİCARET ODASI Başkanı, her anlamda gelişen, büyüyen Tunus’un bu yükselişinde, kadınların payına dikkat çekti. Bölgemizin yatırım potansiyeli hakkında da kadın girişimcileri bilgilendiren GEBZE TİCARET ODASI Başkanı NAİL ÇİLER konuşmasında, TÜRKİYE, TUNUS ve TUNUS’un kurulduğu topraklarda hüküm sürmüş Kartacalı Komutan Hannibal’ın Anıt Mezarı’na ev sahipliği yapan GEBZE’nin ortak kültürel geçmişinin, kardeşliğinin, ekonomik faaliyetlere daha da yansıması için çalışılması gerektiğinin altını çizdi.                                                            
GEBZE TİCARET ODASI Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER
ardından konuşan, Tunus Kadın Girişimciler Heyet Başkanı Fatma DAMAK, ülkenin son ekonomik durumu hakkında bilgilendirme yaparak, Gebze programı için Başkanımıza heyet adına teşekkür ederek, kadın girişimciliğinin iki ülke arasında daha da gelişmesini diledi.                                                        Programda TOBB Girişimcilik Dairesi Uzmanı Sn. Handan KÖSE, GEBZE TİCARET ODASI Başkanı Nail ÇİLER’e, kadın girişimciliğine verdiği değer, konuya gösterdiği özen ve misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.                                                        Odada düzenlenen program ardından Kartacalı efsanevi komutan Hannibal’ın TÜBİTAK yerleşkesindeki Anıt Mezarı’ nı, Güzeller OSB’ yi ziyaret eden heyetin programı, firma ziyareti ve yeni işbirlikleri için tekrar biraraya gelinmesi dilekleriyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER