Birlik Haber-Sen Kocaeli Şube Başkanı değişti

Kocaeli Birlik Haber-Sen Şube başkanı Özer Güven oldu.

Birlik Haber-Sen Kocaeli Şube Başkanı değişti
banner158
banner174


Mevcut Şube Başkanı Tacettin Mazlum Kocaeli PTT Başmüdür Yardımcısı olarak atandı. Kocaeli Birlik Haber-Sen Şube başkanı Özer Güven oldu. Devir teslim töreninde konuşma yapan Tacettin Mazlum 20 yıllık sendika hayatının 12 yılını şube başkanı olarak geçirdiğini bu süre zarfında Allah'a hamdolsun ki başımız öne eğilmeden alnımızın akıyla görevimizi tamamladığını kendisine emanet edilen bayrağı yere düşürmeden genç dinamik, çalışkan kardeşim Özer Güven'e teslim etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını dile getirdi.  Mazlım "Hiç şüphem yok ki bu emanet en iyi şekilde taşıyacaktır." diyerek Güven'e başarı dileklerini iletti. Bayrağı devralan yeni şube başkanı Güven de şubemizin duayen başkanından bu görevi devralmanın kendisi için çok önemli olduğunu, 5 yıla yakın da kendisiyle çalışarak çok tecrübe kazandığını dile getirerek "Başkanım, büyüğüm kıymetli ağabeyim den teslim aldığımız bu bayrağı yönetimimle birlikte en iyi şekilde taşıyacağız" Güven Tacettin Mazlum başkanımıza yine görevinde başarı dileklerini İleterek sözlerine son verdi.

ÖZER GÜVEN KİMDİR?
Özer Güven, 13 Eylül 1986 tarihinde Düzce de doğdu, İlkokulu ve ortaokulu burada tamamlayarak, lise öğrenimine Düzce Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, Bilgi İşlem bölümünde devam etti. 2006 yılında KPSS ile Posta Telgraf Teşkilatı, İzmit PTT Merkez Müdürlüğü'nde Dağıtıcı kadrosunda göreve başladı. Aynı yıl Kocaeli Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünü kazanarak bu üniversiteden 2008 yılında mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümüne devam ederek 2010 yılında Lisans eğitimini tamamladı. 2014 yılında Posta ve Telgraf Teşkilatının açmış olduğu ünvan değişikliği sınavını kazanarak Memur kadrosuna geçmiş ve bu kadroda görevine devam yapmakta ve 2020 yılından itibaren Kocaeli Üniversitesi iletişim Tasarımı ve Bilişim Teknolojileri (Tezsiz) Yüksek Lisans bölümünde lisansüstü eğitimine devam etmektedir.

2007 yılından beri Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı, Birlik Haber-Sen Sendikası'na üyedir Sendika ‘da 2014-2018 yılları arasında işyeri delegesi olarak görev yapmış, 2018 yılında Birlik Haber-Sen 11 nolu Şube'nin Mali İşlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiştir. 29.11. 2021 tarihinde şube yönetim kurulu kararı ile Şube Başkanlığı görevine getirilmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER