Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığı bildirildi.

Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem
banner158
banner174

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 06.21'de merkez üssü Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Richter ölçeğine göre yerin 12.12 kilometre derinliğinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA
Depremle ilgili valilik tarafından yapılan açıklamada, ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığı bildirildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 06.21'de merkez üssü Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Richter ölçeğine göre yerin 12.12 kilometre derinliğinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Çanakkale Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz Biga ilçesi merkezli olarak meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremde alınan ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuz durum oluşmamıştır" ifadelerine yer verildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER