Kuzey Irak'ta 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, "Pençe Harekâtı kapsamında arama tarama faaliyeti sırasında teröristlerle çıkan çatışmada 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş olmuştur” denildi.

Kuzey Irak'ta 2 asker şehit oldu
banner158
banner174

 MSB'den yapılan yazılı açıklamada, “Pençe Harekâtı (Irak Kuzeyi/Hakurk) bölgesinde 27 Temmuz 2021 tarihinde arama tarama faaliyeti sırasında teröristlerle temas sağlanmış, çıkan çatışmada 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 1 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Terör Örgütü İle Çıkan Çatışmada, P.Tğm.Ali Rıza ÖZCÜCÜK P.Uzm.Çvş.Sergen GÜÇLÜER Çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Ali Rıza Özcücük'ün acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine ulaştı. Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Vatan Mahallesinde yaşayan Nihat- Fatma Özcücük çiftine askeri yetkililer, acı haberi sağlık ekibiyle birlikte verdi.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2021, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER