Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji kaynaklarından edinilen son bilgilere göre, İstanbul halkı bugün karla tanışacak.

Meteoroloji Uyardı!
banner158
banner174
 Meteoroloji kaynaklarından edinilen son bilgilere göre, İstanbul halkı bugün karla tanışacak. Kar yağışının öğleden sonra yüksek kesimlerde zaman zaman kar ve karla karışık yağmur şeklinde etkili olması bekleniyor. İşte Türkiye geneli bölge bölge hava durumu.
Meteoroloji'den hava durumuyla ilgili gelen son tahminlere göre yurdun büyük bir bölümü sağanak ve kar yağışlı havanın etkisi altında olacak. Yağışların; kıyı kesimlerde sağanak şeklinde, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Karadeniz'in iç kesimlerde kar ve yer yer karla karışık olması bekleniyor. Öte yandan İstanbul'u da yağmurlu bir gün beklerken, öğle saatlerinden sonra yüksek kesimlerde zaman zaman kar ve karla karışık yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Isparta, Burdur ve Bayburt çevreleri ile Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2019, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER