banner166

Nail Çiler

Gebze’nin siyaset üstü ismi Nail Çiler

Nail Çiler
banner158
banner174

                              Gebze’nin siyaset üstü ismi Nail Çiler

Gebze’de gerçekleşen Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinin seçiminde Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in mor beyaz listesi 42 komitenin 42’sinde de seçimi kazandı. Aslında bu seçimde bana göre Gebze kazandı.

Siyasi seçimlerde bile görülmeyen seçim heyecanı

Siyasi seçimlerde görülmeyen sevgi seli

Siyasi seçimlerde görülmeyen tarafsızlık

Siyaset üstü verilen mücadele

Günler öncesi gece geç saatlere kadar süren ziyaretçi akınıyla Gör-Tan Otomotiv’de başlayan çalışma maratonu, sahada insanların samimiyeti Nail başkanın siyaset üstü olduğunun göstergesidir.

Hep diyoruz ya siyaset üstü bir insan olmak.

İşte o insan bana göre Nail Çiler’dir.

Siyasiler, Belediye başkanlarının örnek alması gereken tarafsız sevgiyle saygı duyulan, nezaketli ve samimi isim Nail Çiler’i partilisi, bürokratı, esnafı, tüccarı, sanayicisinin insan olarak örnek alması gerekir.

Gerçekten gönüllere dokunmak budur!

Her kesim insanla genci yaşlısıyla barışık olmak, saygı duyulmak her baba yiğidin harcı değildir!

Her zaman söylerim sanayinin başkenti Gebze’de şov yapacak değil fayda sağlayacak elini değil bedenini taşın altına sokacak insanların sayısı artsın. Gönlü güzel, kalbiyle ağzı bir olan insanların sayılarının arttığını görmek, yerlerini koruduklarına şahit olmak menfaatsizce beni yürekten mutlu ediyor.

Makamlara oturup, odaları saray odası gibi döşemekle, koltuklara oturmakla, unvan sahibi olmakla, şan şöhretle, para bende güç bende demekle, sonradan görmekle bu işler olmuyor.

Malazgirt/Muş tan zor şartlarla başlayan hayat yolculuğunda Matematik öğretmenliğini bitirip elinde bir çantayla Gebze’ye gelip 1978–1979 öğretim yılında Gebze Lisesi´nde göreve başlayarak çizgisini hiç bozmadan Gebzelilere kendisini sevdirmiş her kesimin iyi gününde kötü gününde yanında olmuş, beşeri ilişkileriyle, örnek aile yaşantısıyla, güler yüzüyle, insanlığıyla bu günlere gelmiş makam gözetmeksizin kişi olarak adeta marka olmuştur.

1994 yılında Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 1999 yılında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği, 2001 yılında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Muhasip üyeliği, 2005 yılında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 2009 yılında Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olup başarıyla sürdürdüğü oda başkanlığı görevi haricinde her kuruma maddi ve manevi fayda sağlayan ve yardımlarını esirgemeyen Gebze sevdalısı Çiler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Kurulu Başkan Yardımcılığı, Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Bilişim Vadisi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yılmadan yorulmadan sürdürmektedir.

Yazılacak insan çok övülecek insan az.

Yüreği güzel

Kalbi güzel

Gönüllerde hep varolan

Kişiliği ile marka olmuş

Gebze Ticaret Odası Başkanı kıymetli büyüyüm Nail Çiler

Allah güzel hizmetlerine yeni dönemde yenilerini eklemeyi nasip etsin.

Hayırlı olsun..

Kalın sağlıcakla,

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2022, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER