banner166

Çocuk Kulübü Aşura dağıttı

Çocuk Kulübü Aşura dağıttı

Çocuk Kulübü Aşura dağıttı
banner158
banner174

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, Muharrem ayı münasebetiyle düzenlediği farkındalık programıyla birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemine dikkat çekti. Çocuklar tarafından Salı pazarında Kartepe’li vatandaşlara aşure dağıtıldı

4000’e yakın üyesi bulunan ve düzenlediği farkındalık programları ile çocuklar ve ebeveynleri de bir bilinç oluşturan Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, bereket, rahmet ve feyzin bollaştığı, paylaşmanın ve kardeşliğin arttığı Muharrem Ayı münasebetiyle özel program düzenledi. İstasyon Mahallesi Salı Pazarı alanında kurulan stand da vatandaşlarla sohbet eden çocuklar, bilgi evleri eğitmenleri eşliğinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Çocukların aşure dağıtması büyüklerini memnun ederken, sıcak sohbetler birlik ve beraberlik üzerine oldu.

“FARKINDALIK PROGRAMLARI İLE DEĞERLERİMİZİ PEKİŞTİRİYORUZ”

Eğitici ve öğretici faaliyetleri ile topluma sağlıklı ve iyi yetişmiş bireyler kazandırmayı amaçlayan Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri eğitmenleri de programa katıldı. Kartepe’li vatandaşlara bilgi evleri hakkında bilgi veren eğitmenler, işledikleri değerler eğitimini düzenlenen farkındalık programları ile pekiştirdiklerini kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

“Geleneklerimizi ve değerlerimizi yaşatmak, çocuklarımızı bu düsturla yetiştirmek, bizim geleceğe olan borcumuz, diğer yandan da yatırımımızdır. Geleceğimizde değerlerinden geleneklerinden kopuk bir gençlik, ayakları sapasağlam yere basamaz. Bizlerde sağlam ve özgüvenli bir gençlik yetiştirmeye yardımcı oluyoruz. Başkanımıza çocuklarımıza verdiği destek ve hassasiyetten ötürü teşekkür ediyoruz” diyen bilgi evi eğitmenleri halkın ilgisi ve memnuniyeti karşısında öğrencileriyle birlikte mutlu oldular.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER