Cumhurbaşkanı Açıklamaların'da Nelere Değindi ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. Turizm Şurasında Açıklamalarda Bulundu.

Cumhurbaşkanı Açıklamaların'da Nelere Değindi ?
banner158
banner174

 - Devletimiz tüm imkanları ile turizm sektörünün yanındadır. Değişen dünya ile birlikte değişen bir turizm algısı var. Turizmi belirli alanlarla kısıtlamak doğru değildir. İnsanlar artık gittikleri yerlerde hayatın her alanına ulaşmak tecrübe etmek istiyorlar. Bizim ülkemize gelen her misafirimize aktarabiliceğimiz çok tecrübemiz var. Bizimle aşık atabilecek kaç ülke bulunabilir? İnsanı daha güzel kaç ülke bulunabilir? Kapısını çaldığınız kişi sizlere tanrı misafiri gözüyle bakar. Kapısına gelene öyle ters bakan bir millet değiliz biz. 

Yunus Emre'nin dediği gibi ' Sevelim Ve Sevilelim Dünya Kimseye Kalmaz.' İstanbul gibi mücevher değerindeki bir şehrin potansiyelini tam olarak kullanmış değiliz. Atatürk Kültür Merkezinin olduğu binayı yıkıp yerine daha gelişmiş, daha büyük, bir opera binası yapacağız. Bu proje 2019 yılında bitecek. İstanbul'daki turizm faaliyetlerinde etkili olacak bir proje yapıyoruz.

Türkiye'nin bir açık hava müzesi olmasıyla övünmek hakkımızdır. Sahip olduğumuz tüm güzellikleri önce tescillemeliyiz daha sonra sergilemeliyiz. Anadolu'nun 4 bir tarafında değerlendirilmeyi bekleyen birçok eserimiz, değerimiz var. ' Müşterisiz iş, motorsuz otomobile benzer ' görüntü tamamdır ama sizi hiçbir yere götürmez. Türkiye ekonomik saldırılara maruz kalıyor. Türkiye güçlü bir ülke ve gittikçe daha da güçleniyor. Körfez ülkeleri bizim en tabii turizm pazarımız haline geldi.

Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER