banner166

Cumhuriyet Bayramımızı hep birlikte kutlayacağız

Cumhuriyet Bayramımızı hep birlikte kutlayacağız

Cumhuriyet Bayramımızı hep birlikte kutlayacağız
banner158
banner174

 Başkan Karaosmanoğlu, her ay geleneksel olarak bir araya gelen Siyasi Partilerin İl Başkanlarını konuk etti. Görüşmede 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının törenleri de ele alındı. Başkan Karaosmanoğlu, kutlamaların coşkulu bir şekilde kutlanacağını ifade etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her ay geleneksel olarak bir araya gelen Siyasi Partilerin İl Başkanlarını makamında bir kez daha ağırladı. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, SP İl Başkanı Nurettin Çelik ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül toplantıya katılırken, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise rahatsızlığı nedeniyle görüşmeye katılamadı.

“KOCAELİ İÇİN GELECEK METRO DÖNEMİDİR”

Büyükşehir Belediyesinin ve genel hükümetin hizmetlerine dönük fikir alışverişi yapılan toplantıda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın nasıl kutlanacağı konusunda da öneriler dile getirildi. Cumhuriyet Bayramı’nın milletimiz için çok önemli olduğunu belirtirken, “Bu sene Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak bu bayram özel etkinlikler ve halkımızın kutlamalarına katılması için del imkanlar sağlayacağız” dedi.

YOĞUN BİR KATILIM VARDI

27 Ekim’de Diyarbakır Valiliğine atanan eski Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu siyasi partilerin il başkanlarıyla ziyaret edeceklerini de belirten Karaosmanoğlu, “Kentimize emekleri geçen valimizi hem ziyaret edeceğiz hem de Büyükşehir Belediyesi olarak o bölgede gerçekleştirdiğimiz ve yapımına devam ettiğimiz projeleri de yerinde inceleyeceğiz” açıklamasını yaptı. Kocaeli’de üçüncü üniversitenin kurulmasını destekleyeceklerini ifade eden Karaosmanoğlu, bu konu üzerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini söyledi

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER