En çevreci muhtarlık Barbaros Mahallesi

En çevreci muhtarlık Barbaros Mahallesi

 En çevreci muhtarlık Barbaros Mahallesi
banner158
banner174

Atık pillerin, kaynağında ayrı toplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında düzenlenen Atıl Pil Toplama Kampanyası’nda Körfez’de en fazla atıl pil toplayan muhtarlık Barbaros Mahallesi Muhtarlığı oldu

Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ilçe belediyeleri ve Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği (TAP) ile bir arada mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen ‘Atık Pil Toplama Kampanyası’nın sonuçları belli oldu. 1 Haziran’dan itibaren başlayan ve 30 Eylül’de sona eren kampanya kapsamında Körfez’de bölgesinde en fazla atık pil toplayan muhtarlık, Barbaros Mahallesi Muhtarlığı oldu. Yarışmada ikinci Mimar Sinan Mahallesi üçüncü ise Kuzey Mahallesi Muhtarlığı oldu.

DAHA DUYARLI OLMALIYIZ

Kampanya süresi sonunda, bulundukları bölgede en çok pil toplayan mahalle muhtarlar düzenlenecek tören ile sürpriz hediyeler takdim edilecek. Körfez Belediyesi çevre birimi ekipleri de dereceye giren muhtarlıklara ziyarette bulundu, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Birinci olan Barbaros Mahallesi Muhtarı Ramazan Gündoğdu, bu tür kampanyalara tüm kurumların katılması gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER