banner166

Erbakan Vakfı Şube Başkanından Fikr Işık'a tepki !

Oğuz’dan Işık’a Tepki Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe yönetiminin geçtiğimiz hafta Ankara ziyaretinde yaşanan olay sonrası basına yansıyan "Başkanı kim fırçaladı" haberine Dilovası Erbakan Vakfı Şube Başkanı Ercan Oğuz'dan tepki geldi.

Erbakan Vakfı Şube Başkanından Fikr Işık'a tepki !
banner158
banner174

 Oğuz’dan Işık’a Tepki !

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe yönetiminin geçtiğimiz hafta Ankara ziyaretinde yaşanan olay sonrası basına yansıyan "Başkanı kim fırçaladı" haberine Dilovası Erbakan Vakfı Şube Başkanı Ercan Oğuz'dan tepki geldi. 
Saadet Partisi ilçe eski başkanı ve Erbakan Vakfı Dilovası ilçe başkanı Ercan Oğuz seçilmişler üzerinde oluşturulan tahakkümün herkesi üzdüğünü belirterek "Başbakan Yardımcımız Sayın Fikri Işık’ın ile İlçe belediye başkanımız Sayın Ali Toltar’ın arasında geçtiği iddia edilen ve basına yansıyan olay bizleri ve ilçe halkını derinden üzmüştür. Her ne kadar aynı siyasi görüşten olmasakta yaşanan olayı asla tasvip etmiyoruz. Başkanımız Toltar’ı hizmetler konusunda en ağır eleştiri yapmamıza rağmen hiçbir zaman halk tarafından seçilen bir belediye başkanına asla saygısızlık yapmadık ve yapanları da hoş karşılayamayacağımızı belirtmek isterim. 
ATANMIŞ DEĞİL SEÇİLMİŞ
Ali Toltar atanan bir ilçe başkanı olmayıp, bu ilçe halkının oylarıyla seçilmiş belediye başkanıdır. Hepimizin ve herkesin özellikle diğer seçilmişlerin buna saygı duyması gerekir. Kendi özel ihtiraslarına, gizli ajandalarına ilçemiz seçilmişlerini kurban etmeyeceğiz. Sayın Işık hiyerarşiye önemsediği kadar ilçe sorunlarımızı da önemsemesini temenni ederim. Basına yansıyan olayı parti içi hiyerarşiyle kimse izah edemez. Yaşanan olayı şahsım adına şiddetle kınıyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER