banner166

Mehmet Ellibeş'ten Anlamlı Ziyaret

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in talimatları doğrultusunda Halkla İlişkiler Müdürlüğünün koordinesinde sürdürülen örnek çalışma tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan uygulamada Yeni doğan Bebeklerin envanteri yapılarak hem kayıt altına alınmakta hem de Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından yürütülen çalışma neticesinde yeni bebekler evlerinde ziyaret edilerek “Hoş geldin Bebek" sloganıyla ailelerine Bebek bakım seti hediye edilmekte.

Mehmet Ellibeş'ten Anlamlı Ziyaret
banner158
banner174
 İkiz Bebekler'e Hoş geldin Hediyesi

Bu ziyaret programı içinde Safiyel-Murat Moğul çiftini ziyaret eden Başkan Ellibeş İkiz bebekleri Arda ve Aras’ı kucağına alarak sevdi ve hediyelerini Moğul çiftine teslim etti.

 

Bu set içinde, Islak mendil, Bebek bezi, Bebek maması, Fotoğraf albümü, Bebek ayakkabısı, Bebek bakım pudra ve losyonları, Bebek Şampuanı, Bebek önlüğü, Ailelerin Çocuklarının bakımına ışık tutacak bilgi kaynağı oluşturan kitapçık bulunuyor. Ayrıca Aileler, bu hizmet kapsamında Bebeklerini Özel hastanede 1 aylık ücretsiz muayene ettirme imkanına sahip olmuş olacaklar.


Başkan Ellibeş, Arda-Aras adlı ikiz bebekler ile yakından ilgilenerek çocuk sevgisinin çok önemli olduğunu belirtirken, Allah onlara hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin temennisinde bulundu. Başkan Ellibeş'i böylesi önemli bir hizmetle karşılarında gören Safiyel-Murat Moğul çifti, bu güzel bir hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

 

Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelini kapsayan bu çalışmanın daha sağlıklı yürütülmesi için tüm muhtarların Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile koordineli olarak çalıştıkları için Muhtarlara da teşekkür ettiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER