banner166

Sağlıklı yaşam yürüyüşüne devam

Sağlıklı yaşam yürüyüşüne devam

Sağlıklı yaşam yürüyüşüne devam
banner158
banner174

Kartepe Belediyesi Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu, sağlıklı yaşam yürüyüşünün yeni adresi olmaya başladı. Kartepe Belediyesi Kadın Spor Merkezi üyeleri de hafta sonu kalabalık bir grup ile katılarak yeni parkuru keşfettiler.

Kartepe’de farklı vizyon projelere imza atan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, seçim vaatleri arasında yer alan Karatepe’den başlayıp Maşukiye’ye kadar uzanan ve yerleşim merkezlerinden bağlantılı 24.27 kilometre uzunluğundaki Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu büyük ilgi görüyor. Kocaeli’de iki yürüyüş parkurları arasında doğayla, oksijeniyle iddialı bir giriş yapan Kartepe Belediyesi Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu, geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun sağlıklı yaşam yürüyüşüne de ev sahipliği yaptı.

GENİŞ KATILIM

Kartepe Belediyesi Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nda düzenlenen yürüyüşe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkan Vekili Murat Sabri Çakır, Kartepe Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve yönetimi, başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar ve meclis üyeleri ile Kartepeli vatandaşlar katıldı. Yürüyüş sonunda çorba ve çay ikramı yapıldı. Vatandaşlar böyle güzel bir yürüyüş parkurunu ilçeye kazandıran Başkan Hüseyin Üzülmez’e teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER