Spor Şöleni Ne Zaman Olacak ?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği “Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni” için yarın (Perşembe)açılış seremonisi düzenlenecek.

Spor Şöleni Ne Zaman Olacak ?
banner158
banner174
 Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan tören 18.30’da başlayacak. Törene, şölende mücadele verecek olan takımlar katılarak, izleyenler için mini spor gösterileri yapacak. Açılış töreni, muhteşem bir Basketbol Şov ile taçlandırılacak.

 

100 TAKIM MÜCADELE VERECEK

Kocaeli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ödüllü organizasyonun yurt elemeleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Şölende, yurt elemelerinden başarı ile çıkan 100 takım mücadele verecek. Spor Şöleni, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında düzenlenecek.

 

MÜSABAKALAR 4 ARALIK’TA BAŞLAYACAK

Müsabakalar 4 Aralık - 19 Aralık tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün muhtelif sahalarında yapılacak. Nisan ayının başında bölge finalleri gerçekleştirilecek. Türkiye finalleri ise Nisan – Mayıs aylarında yapılacak. Başarılı olan takımlara, eşofman takımı, tişört ve power bank hediye edilecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER