Bekçiyi yaralayıp kaçan hırsızlık çetesine ağır darbe

Dilovası'nda hırsızlık için girdikleri şantiyede gece bekçisini yaralayıp kaçan, Gebze'de de fabrikadan 20 bin lira değerinde külçe alüminyum çalan çeteye yönelik operasyonda, 7 kişi İstanbul'da yakalanıp gözaltına alındı.

Bekçiyi yaralayıp kaçan hırsızlık çetesine ağır darbe
banner158
banner174

 Dilovası'nın Demirciler Mahallesi'nde bulunan bir inşaat firmasına ait şantiyeye giren hırsızlar, iş yeri bekçisi M.E.U. ve şantiye sorumlusu H.U. tarafından fark edildi. Gece bekçisi M.E.U.'yu yaralayan hırsızlar kaçtı. Hırsızlar yarım saat sonra ise Gebze'de bulunan bir alüminyum fabrikasına girdi. 2 işçiyi tehdit eden hırsızlar, 20 bin lira değerinde külçe alüminyum çaldı. Bir işçi hırsızları fark etti. Hırsızlar, işçinin kendilerini takip etmemesi için aracının lastiklerini kesti ve camlarını levye ile kırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, güvenlik kameralarını inceledi. 8 hırsızlık şüphelisinin İstanbul'da olduğu belirlendi. İstanbul Çekmeköy, Sultangazi ve Kadıköy'de polis ile birlikte ortak düzenlenen operasyonla şüpheli şahısların 7'si gözaltına alındı. Ayrıca operasyon kapsamında, hırsızların çaldıkları malzemeleri sattığı ve çete ile birlikte hareket ettiği öğrenilen 2 kişi daha gözaltına alındı. Çetenin, Kocaeli ve İstanbul'da birçok hırsızlık ve yaralama olaylarına karıştığı tespit edildi. 9 şüphelinin jandarmadaki sorgularının devam edildiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER