banner166

İhale Çetesinden 16 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli merkezli İstanbul ve Balıkesir illerinde düzenlenen polis operasyonunda, icra müdürlüklerindeki ihalelere fesat karıştırdığı iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında İYİ Parti meclis üyesinin de olduğu suç örgütü üyesi 33 kişiden 16'sı adliyeye sevk edildi.

İhale Çetesinden 16 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
banner158
banner174
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kocaeli KOM ekipleri, takibe aldıkları organize suç örgütü üyelerinin ildeki icra müdürlüklerinin düzenlediği taşınır ve taşınmaz mallar için yapılan ihalelerde usulsüzlük yaptıklarını, ihalelere katılım sağlayan şahıslarla görüşerek ihaleye girmelerini engelledikleri, ihalelere girmeme karşılığında ücret talep ettikleri tespit edildi. Tespit üzerine harekete geçen ekipler, Kocaeli, İstanbul ve Balıkesir illerinde şüphelilerin kaldığı belirlenen adreslere operasyon düzenledi.
Düzenlenen operasyonda aralarında İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis üyesi A.E.'nin de olduğu Kocaeli'de 28, İstanbul'da 4 ve Balıkesir'de ise 1 kişi olmak üzere toplam 33 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan şahıslaedan 17 si serbest bırakılırken şüpheli 16 kişi adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2019, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER