banner166

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi projesi kabul edildi

Uğur GENCER/ Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi adını Dünya’ya duyuracak.

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi projesi kabul edildi
banner158
banner174

 

Uğur GENCER/ Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi adını Dünya’ya duyuracak.

2020 yılı teklif çağrısı döneminde Türkiye Ulusal Ajansına koordinatör okul olan Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi tarafından başvurusu yapılan ve 2020-1-TR01-KA226-SCH-098532 sözleşme numaralı “Multi-Perspective Approach towards e-learning / Uzaktan Öğretime Çok Boyutlu Yaklaşımlar” isimli Erasmus+ okul eğitimi programı kapsamındaki Projesi  Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Projenin toplam bütçesi 112.410,00 Avro

Ortaklar arasında İtalya,Romanya, Bulgaristan ve Kuzey Makedonya yer almaktadır. Proje 2021-2023 yılları arasında yürütülecektir. Proje havuzunda bulunan Valilikler, Üniversiteler, il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri gibi kurumların da yer aldığı ve Türkiye genelinde kabul edilen 15 projeden biri olup hibe almaya hak kazanmıştır.  Projenin toplam bütçesi 112.410,00 Avro ’dur.

Projede Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi’ne büyük görev

Projede uzaktan eğitim süreçlerinde, İtalya Online Materyal Geliştirme, Romanya Eğitim Süreçlerinin Yönetimi ve Koordinasyonu, Bulgaristan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Kuzey Makedonya Ölçme ve Değerlendirme başlıkları altında projeye katkı sunacaklardır.

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi proje koordinatörüdür ve ortaklar için ayrıştırılmış olarak tanımlanan alanların her birinde, ele alınan konuların proje hedeflerine uygun şekilde yürütülmesinden ve tüm yaklaşımların bir araya getirilerek, öncelikle okul eğitimi alanında okulların ve üst eğitim kurumlarının kullanımına sunulacak eğitim materyalleri oluşturulmasından ve bu içeriklerin ilgili paydaşlar ile paylaşılmasından sorumlu olacaktır.

Projeyle ilgili faaliyetler online ve salgının seyrine göre yüz yüze planlanacaktır.

Okul Müdüründen emeği geçenlere teşekkür

Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ali TEMİZEL, Projenin içerisinde bulunduğumuz salgın koşullarında hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin karşılaşmakta olduğu sorunların çözümüne katkı sunacağını belirtti ve bu projenin kabul edilmesinde emeği geçen okul proje ekibi İngilizce Öğretmeni  Semih MAZİNELER, BilişimTeknolojileri Öğretmeni Mustafa DURSUN ve Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Yasemin ATİLLA’ya çalışmaları için teşekkür edip, başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2021, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER