Kocaeli Milli Eğitimde sular durulmuyor

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle yaş sınırı nedeniyle emekli olacağından yerine kimin geleceği merak konusu oldu.

Kocaeli Milli Eğitimde sular durulmuyor
banner158
banner174

 

Uğur GENCER/ Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle yaş sınırı nedeniyle emekli olacağından yerine kimin geleceği merak konusu oldu.

İbrahim Okudan’ın yerine birçok aday olduğu ve önümüzdeki günlerde isimlerin netleşmeye başlayacağı belirtilirken kendince herkes gözünü Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dikti. Gelip geçici makamlar için bu kadar gündem oluşturmanın hiçbir anlamı yok. Bizim bildiğimiz tek şey Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.”

 

Kocaeli genelinde İl, İlçe müdürlüklerinde kim kalacak, kim gidecek yerine önce Kocaeli bölgesinde eğitimde başarıyı nasıl yükseltiriz sorularının sorulması gerekmez mi?

Bakınız size bir tesviye Kocaeli’de kimsenin yerinin garanti olmadığı gözleniyor. Her konuşuna, her adamım var diyene, her siyasetçinin sözüne aldanıp kafanızı yormayın. Kimsenin yeri baki değil, siz siz olun kimseye kanmayın güvenip de boş yere derinlere dalmayın.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER