banner166

Komiser yardımcısı Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir trafik kazasında hayatını kaybetti

Bartın Emniyet Müdürlüğü´nde görevli komiser yardımcısı Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir kazada hayatını kaybetti.

Komiser yardımcısı Uğur Özdemir ve eşi Emine Özdemir trafik kazasında hayatını kaybetti
banner158
banner174

Bartın´da sürücünün kontrolünü kaybettiği otobüs, karşı şeride geçtikten sonra önce istinat duvarına ardından da otomobile çarptı. Kazada teyzesinin cenaze törenine giden otomobil sürücüsü komiser yardımcısı Uğur Özdemir ile eşi ve otobüsün yedek sürücüsü yaşamlarını yitirirken, diğer şoför ise yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında, Bartın ile Zonguldak arasındaki yolun Akmanlar mevkiinde meydana geldi. Zonguldak´tan Bartın istikametine gitmekte olan Nuri Ercan idaresindeki 50 DK 316 plakalı Efe Tur´a ait içerisinde yolcu olmayan otobüs, sürücünün rampada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek önce istinat duvarına ardından da Bartın Emniyet Müdürlüğü´nde görevli komiser yardımcısı Uğur Özdemir idaresindeki 40 BD 498 plakalı otomobile çarptı. Otobüs çarpışmanın etkisiyle devrilirken, otomobil ise yol kenarındaki yağmur kanalına girdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Uğur Özdemir ile eşi Emine Özdemir ve otobüsün altında kalan yedek sürücü Halit Uğur´un yaşamlarını yitirdiği belirlendi.

Meydana gelen kazada olay yerinde hayatını kaybeden komiser yardımcısı Uğur Özdemir Gebze’de uzun süre polis memuru olarak görev yaparak dönemin Kaymakamı Salih Karabulut'un özel kalem görevini yürütmüştü. Uğur Özdemir’in hayatını kaybetmesi sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2021, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER