Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu Gencer'e konuk oldu

Duru Medya Grubu Nefes Gazetesi Haber41 ve Haber24 Genel Yayın Yönetmeni, Radyo program yapımcısı Uğur Gencer hafta içi 95.3 Gebze Fm’de hazırlayıp sunduğu Akşam Seli Programına birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor.

Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu Gencer'e konuk oldu
banner158
banner174

Gencer'in bu haftaki konuğu Gebze Tapu Müdürü ve Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı Ekrem Kumuşoğlu oldu. İki saat süren canlı yayının son yarım saati dernek faaliyetleri konuşuldu.

Vatandaşların soru yağmuruna tuttuğu Kumuşoğlu tüm soruları yanıtlarken canlı yayında özellikle Tapu binasının eski haliyle yeni halini bilen Gebzelilerden takdir edici mesajlar aldı.

Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı olan ve son yarım saat dernek faaliyetlerinin konuştuğu yayında Kumuşoğlu'na hemşerilerinden de tam destek geldi.

Kumuşoğlu, Gelen Teşekkürler Personellerime aittir

Canlı yayında Gebze Tapu olarak verilen hizmetlerden dolayı teşekkür mesajları alan Kumuşoğlu gelen mesajlara karşılık olarak bu başarının mesai saati gözetmeksizin emek veren Gebze Tapu personellerine ait olduğunu vurgulayarak tüm mesai arkadaşlarına canlı yayında bizzat teşekkür etti.

Program Kumuşoğlu’nun eski görev yeri olan Rize Pazar’da da dinlendi

Eski görev yerinde sevilen ve iyi izler bırakmış olan Kumuşoğlu’nun eski görev yeri olan Rize Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük’te canlı yayına katılarak tebrik etti.

Canlı yayın sonunda gerek yazılı haberleriyle gerek canlı yayın programında kendisini ağırlayan Gencer'e duyduğu memnuniyeti dile getiren Kumuşoğlu teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2021, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER