Vali Yavuz, polisi 30 metre sürükleyen sürücüyü en kısa zamanda yakalayacağız

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, kontrol noktasından kaçmaya çalışan otomobilin 30 metre sürüklediği polis memurunu hastanede ziyaret etti.

Vali Yavuz, polisi 30 metre sürükleyen sürücüyü en kısa zamanda yakalayacağız
banner158
banner174

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, kontrol noktasından kaçmaya çalışan otomobilin 30 metre sürüklediği polis memurunu hastanede ziyaret etti. Vali Yavuz, olay anına ait güvenlik kamera görüntüsünü tekrar tekrar izlediğini belirterek, "Bu tür kendini bilmez, şahsiyeti gelişmemiş, topluma yük olan insanların peşinden koşmaya devam edeceğiz. En kısa zamanda yakalayıp, adli mercilerin karşısına çıkaracağız" dedi.Dün İzmit ilçesi Ömer Türkçakal Bulvarı'nda rutin trafik uygulaması yapan trafik polisleri, 06 CHP 50 plakalı otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapmak isteyen polislerin belgesini istediği sürücü ise aniden gaza basarak kontrol noktasından kaçmaya başladı. Otomobili durdurmak için aracın kapısına tutunan trafik polisi Bedir Yıldız ise yaklaşık 30 metre araçla birlikte sürüklendikten sonra yere düşerek yaralandı.

KAÇAN OTOMOBİL CHP'Lİ ESKİ BAŞKAN YARDIMCISININ ÇIKTI
Vücudunda kırıklar oluşan polis ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlatıldı. Yapılan takip neticesinde otomobil, 4 kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde bulundu. Aracın içerisinde yapılan aramalarda TBMM araç giriş kartı bulundu. Plakadan yapılan sorgulamada otomobilin CHP’de bir dönem ilçe gençlik kolları başkan yardımcılığı ve il gençlik kolları başkan vekilliği yapan Bülent Sadıkoğlu’na ait olduğu belirlendi. Polis memurunu yaralama suçundan Sadıkoğlu’nun firari olarak arandığı öğrenildi.

"KENDİNİ BİLMEZ, KURAL TANIMAZ ŞAHIS"
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören polis memuru Bedir Yıldız'ı (25) ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Yavuz, "Dün kendini bilmez, kural tanımaz bir şahıs, kontrol sırasında kaçmak suretiyle polis memurumuzu yaralamış ve aslında milletimizi yaralamıştır. Gencecik, yeni mesleğe başlamış evladımız neredeyse ölümden döndü. Dün geçici şuur kaybı yaşadı. Şu anda omzunda kırık mevcut, dirseğinde problemleri var. Allah’a hamdolsun göründüğü kadarıyla hayati tehlikesi bulunmuyor. Ancak kamuoyuna çağrıda bulunuyorum. Lütfen kurallara uyalım. Güvenlik birimlerimiz sizler için çalışıyor. Her bir trafik kazasında can kaybı olduğunda derinden etkileniyor ve üzülüyoruz. Hükümetimizin eylem planı var, bu denetimleri bu yüzden gerçekleştiriyoruz. O yüzden trafik denetimlerinde durdurulduğunda lütfen duralım. Durduktan sonra böyle ani hareketlerle görevlilerimizi tehlikeye atmayalım. Bunlar milletin evlatları, aslan parçaları sizler için çalışıyor" dedi.

"CHP YAZAN BİR PLAKA"

Polis memuruna çarpan aracın plakasının belli olduğuna dikkat çeken Vali Yavuz, "CHP yazan bir plaka. Ama biz bilgileri elde ettikten sonra daha net açıklama yaparız" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mevlut Albayrak
Mevlut Albayrak - 3 yıl Önce

Bu gibi insanlıktan nasip almamış dagdaki hayvan lar gibi davranmak neyin nesi Bu zihniyeti bozuk lar bu devletin polisine bu düşmanlık niye başı sıkışınca polisi arar ama böyle hayvanlik yaparak bir insanin hayatina kast eder yazik bu makanda mutlaka yargida hesabini versin

SIRADAKİ HABER