PUNTOTEAM sevenler İzmit'te buluştu

PUNTOTEAM sevenler İzmit'te buluştu

 PUNTOTEAM sevenler  İzmit'te buluştu
banner158
banner174

İstanbul, Antalya, Zonguldak ve ev sahibi Kocaelili katılımcılarla birlikte 40 araç ve yaklaşık 60 kişi ile gerçekleşti.

Türkiye çapında birçok ilde sosyal medya üzerinden biraraya gelen punto severler 1yıl içerisinde 600 üyeye ulaştı ve üye iller etkinlik ve çeşitli gezi programlarıyla biraraya gelmeye başladılar.

İstanbul Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Akbin'in düzenlediği Kocaeli buluşmasına yönetim kurulunun yanı sıra Antalya İl Temsilcisi Semih Denizci,  Zonguldak İl Temsilcisi Uğur Çarşambalı ve Kocaeli İl Temsilcisi Nihat Namuk ve birçok üyenin katılımıyla İzmit Marina Sahilde Yapıldı.

Ev sahipliğini yapan Kocaeli İl Temsilcisi Nihat Namuk ve il dernek üyelerinin hazırladığı etkinlik eşli olarak bayanlarında katıldığı bir buluşma oldu. Yaklaşık 40 aracın katıldığı etkinlikte çeşitli illerden gelen üyeler birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. 6 semaverin yakılmasıyla ve meşhur İzmit simidiyle pazar günü saat 1030’da başladı. Her ay bir etkinliği bulunan PUNTOTEAM Derneği’nin geçen ay Çanakkale Şehitlik Gezisi’nin ardından Kocaeli buluşması birçok otomobil severi biraraya getirdi. Çevredeki punto sahipleri de etkinliğine katılarak üye işlemleri yapıldı.

Trafik kurallarının önemini her fırsatta üyeleriyle paylaşan Dernek Başkanı Aykut Akbin otomobil tutkunluğunu bu tür resmi derneklerle daha da ciddiyetleşeceğini belirti.

Oto mekanik ve elektrik üzerine bir çok sponsor firmada katılarak çeşitli tanıtımlarda bulundular. Akşam saat 19.30’a kadar süren etkinlikte, müzik eşliğinde dans ve oyunlarla körfezin tadını çıkardılar.  

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER