DERİNCEDE ÖNEMLİ HİZMET DEVREYE GİRDİ

Kocaeli’nde Çocuk MR görüntülemede yaşanan büyük bir sıkıntıyı da yine Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi çözdü.

DERİNCEDE ÖNEMLİ HİZMET DEVREYE GİRDİ
banner158
banner174
 Uzun Süredir İhtiyaç Duyuluyordu

Ancak anestezi uygulanarak (çocuk uyutularak) yapılabilen bu tetkik sayesinde ilimizdeki çok önemli uzun süredir gerek duyulan bir sağlık sorunu daha çözülmüş oldu.

İlimizde daha önceden sadece Kocaeli Üniversitesinde yapılabilen bu tetkik nedeniyle uzayan randevu süreleri, hastalar için büyük bir sıkıntı oluşturup, hastaların bu tetkik için il dışına gitmelerine sebep oluyordu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uygulamaya giren yeni hizmet ile artık hastalar sıkıntı yaşamayacaklar.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet vermeye başlayan uygulamayla alakalı bilgi veren Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “ Hastanemize ve Kocaeli halkımıza tıbbi hizmetler de her açıdan gerçekleştirilen yeniliklere, bir hizmeti daha katmış olmanın sevinci içerisindeyiz. Bu işlem anestezi altında yapıldığından dolayı şimdilik haftada yarım gün yapılmaktadır. İlerleyen zamanlarda gereksinim halinde bu süre uzatılacaktır. Bu önemli hizmette emeği geçenler ile anestezi ve reanimasyon kliniğimize desteklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum, Kocaeli’mize hayırlı olmasını diliyorum ” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER