banner166

AKP ve CHP'liler açılışta buluştu

AKP ve CHP'liler açılışta buluştu

 AKP ve CHP'liler açılışta buluştu
banner158
banner174
Aden Ağız Diş Sağlığı Polikliniği’ne siyasiler akın ettiGülüşünüzü kime emanet ettiğiniz önemli sloganıyla yola çıkan Aden Ağız Diş Sağlığı Polikliniği, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve çok sayıda siyasi parti temsilcisinin katılımıyla Yenişehir Mahallesi’nde hizmete açıldı 

Yaklaşık 1 milyon TL’ye mal olan, Dt. Gönül Uluce Okumuş, Dt. Bilge Genç Çetek, Dt. Töre Genç, Dt. Deniz Bozoğlu, Dt. Mustafa Volkan Severcan, Dt. Bora Bayrak, Dt. Kevser Edibe Akbaş, Dt. Teoman Tandoğan ve Uzman Dt. Pededontist (Çocuk Diş Hekimi) Burak Çarıkçıoğlu ortaklığında kurulan Aden Ağız Diş Sağlığı Polikliniği İzmit Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 49/1 adresinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 AKP VE CHP’Yİ BULUŞTURAN AÇILIŞ

Açılışa CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal,  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar, Vali Yardımcısı Aziz İnci, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır,Kocaeli Baro Başkanı Av.sertif Gökçe,  AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, CHP Karatepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ,KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ve davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

 “1 YIL ÖNCE YOLA ÇIKTIK”

Açılışta il k olarak konuşma yapan Aden Ağız Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı  Dt. Mustafa Volkan Severcan,” 1 yıl önce çok zor bir yola çıktık. Bugün geldiğimiz konum ortada.  Çok güzel bir kadro kurduk ve tüm Kocaeli halkına en iyi hizmeti vereceğiz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“2 EVDEN 1’İNDE HİÇ DİŞ FIRÇASI YOK”

Aden Ağız Diş Sağlığı Polikliniği ortaklarından aynı zamanda Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Gönül Uluce Okumuş, “ Ne yazık ki ülkemizde 1 kişiye yılda 1 diş fırçası bile düşmüyor. Daha da kötüsü 2 evden birinde hiç diş fırçası yok. Bu çok kötü bir durum. Diş küçük fakat  ihmal edilmemesi gereken çok önemli bir sağlık unsuru. Kocaeli’ye böyle bir kurum kazandırdığımız için mutluyuz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Gönül Uluce Okumuş’un ardından İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Vali Yardımcısı Aziz İnci  ve AK Parti Milletvekili Zeki Aygün konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

BAYKAL,” YÜREKTEN KUTLUYORUM”

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal “Bugün İzmit’te yapacağım bir ziyaret öncesinde açılışa katılma fırsatı buldum. Böylesine donanımlı bir polikliniği Kocaeli halkının hizmetine açanları yürekten kutluyorum. Tüm Kocaeli halkına hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.Konuşmalardan sonra yapılan duanın ardından protokol üyeleri kurdeleyi birlikte keserek  Aden Ağız Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışını gerçekleştirdi.

 

BİNANIN ÖZELLİKLERİ

Toplamda 1300 metre kare olan 5 katlı bina tam donanımlı 8 klinik, hizmetlerin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için oluşturulmuş idari bölümler, randevu saatinizi zevk ile geçirmek isteyeceğiniz Aden Hayat sanata duyduğumuz saygı ile desteklenmesi gerekliliği düşüncesi ile zaman içerisinde çok sayıda sanatkarın sergilerine ev sahipliği yapacak olan Aden Sanat Galeri ve çocuk oyun alanı da bünyesinde barındırmaktadır. Çocuk oyun alnında bulunan oyuncaklardan elde edilen gelir ise LÖSEV’e bağışlanacak. 500 metrekare kapalı ve 100 metrekare açık otopark alanı da bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde ulaşım da çok kolay.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER