banner166

Motorcular Kupayı Üzülmez'e götürdü

Motorcular Kupayı Üzülmez'e götürdü

 Motorcular Kupayı Üzülmez'e götürdü
banner158
banner174

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in destekleri ile büyük başarılara imza atan Kartepe Motosiklet Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay ve sporcuları Başkan Üzülmez’i ziyaret ettiler

Geçtiğimiz günlerde yapılan “Yakın Karadeniz İkinci Düzce Baja Rallisi”nde R1, R2, R3 ve R4 kategorilerinde mücadele eden sporcular, 4 gün boyunca kıyasıya mücadele ettiler. Kartepe Motosiklet Spor Kulübünden 5 enduro, 4 atv olmak üzere toplamda 9 yarışçı ile katıldığı yarışta, hepsi kupalarla geri döndüler. Elde ettikleri başarı sonrasında Kartepe Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay ve sporcular Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ettiler.

ENERJİYİ SPORDA DEĞERLENDİRİYORUZ

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez genç sporcuları kapıda karşıladı. Başkan Üzülmez, Kartepe Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay’ı başarılarından dolayı tebrik ederek “Arslanbey’de bulunan herkesi sporcu yaptın” sözlerine kolay “Başkanım öyle bir enerji varmış. Bu enerjiyi sporda değerlendiriyoruz” sözleriyle cevap verdi.

STADYUMLARDA YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR

Düzce’de yapılan Bahar Ralli’sinde elde edilen başarıdan söz eden Kartepe Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay “Düzce’de düzenlenen yarışma 450 km’lik bir etaptır. 4 gün boyunca yarışmalar yapıldı. Düzce’nin 7 ilçesini kapsayan bir yarışma oldu. Spor kanalları tarafından canlı yayın verildi. Canlı yayın esnasında elde ettiğimiz başarılar sonrasında Kartepe’den bahsedilmiştir. Yarışmaya Kartepe’den sporcuların katılmaması durumunda yarışmanın olamayacağından söz edildi. Kartepemizde parkur yapılması noktasında geldiğimiz durumu size anlatmak için geldik. Bu spor stadyumlarda yapılmaya başlanmıştır. Bu sayede yarışlar çok daha iyi izlenmektedir” dedi.

KARTEPE’YE 200 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Kartepe Belediyesi bünyesinde Spor Koordinatörlüğü’nün kurulduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Yapılacak olan bu projeye sıcak bakıyorum. Turizm ile birlikte entegre olan bütün spor dallarını destekliyoruz. Kartepemiz sporun merkezi olması için çalışıyoruz. Sizlerin başarısından dolayı tebrik ediyorum. Yapılan yarışta Kartepemizin anlatılması bizi sevindirdi. Bir çok spor dallarında yarışlar yapılmaktadır. Önümüzde ki hafta teleferik ihalesi yapılacaktır. Kartepenin 50 yıllık hayalini gerçekleştirmeyi Allah bizlere nasip etti. Bu ihale ile Kartepemize 200 Milyon TL’lik bir yatırım yapılacak. Yap-işlet-devret modeli ile ihale yapılacaktır. Belediyemizin kasasından para çıkmayacaktır. Bu yatırım sayesinde Kartepemiz önemli bir kazanım elde edecektir. 29 yıl sonra ise tesis Kartepe Belediyesi’ne geçecektir” açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2017, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER