banner166

SEDAŞ'ın Kampanyasına Gönüllü Desteği

SEDAŞ'ın Kampanyasına Gönüllü Desteği

 SEDAŞ'ın Kampanyasına Gönüllü Desteği
banner158
banner174

“Bir Kapak Bir Kapak Daha Engelleri Aşalım” diyen, SEDAŞ Gönüllülerine vatandaşlardan da büyük destek var.

ENGELLERİ AŞMAK VE ÇEVRE İÇİN

SEDAŞ’ın (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) engelli bireyler için engelleri aşmak, çevre bilinci ve duyarlılığı yaratarak plastik kapakların geri dönüşümü ile topluma ve çevreye fayda sağlamak amaçlı sürdürdüğü projesi tüm hızıyla devam ediyor. SEDAŞ Gönüllüleri ve tüm çalışanların çabaları yanında vatandaşların da biriktirdikleri kapaklarla proje destek buluyor. SEDAŞ Gönüllüleri, “Kapakları Atmayalım” “Bir Kapak Bir Kapak Daha” sloganları ile sürdürdüğümüz projeye, her gün destek geliyor ve kampanyamız her geçen gün amacına ulaşıyor” diyorlar.

SEDAŞ’I TAKDİR EDİYORUZ

Geyve’de ikamet eden ve çiftçilik ile uğraşan Muharrem Atalan, SEDAŞ’ın kampanyasını,  ailece yıllardır biriktirdikleri ve muhafaza ettikleri 35 Bin kapağı bağışlayarak destek oldu. Muharrem Atalan, SEDAŞ’ın Geyve, Pamukova ve Taraklı İlçeleri Şebeke Operasyon Sorumlusu Levent Akın’a   kapakları teslim etti. “SEDAŞ’ı takdir ediyoruz. Her kurum böyle uğraşmaz. SEDAŞ hem çevreyi hem de bu kapakların geri dönüşümü ile engelli insanların tekerlekli sandalye ile özgürlüğünü sağlamayı düşünmüş. Kampanya çok güzel ve iyi olmuş. İlgili yerlere gönderecekleri için biz de gönül rahatlığı ile SEDAŞ’a bu kapakları bağış olarak veriyoruz” dedi.

TES-İŞ İŞYERİ TEMSİLCİSİNDEN DESTEK

SEDAŞ Şebeke Operasyon Sorumlusu Levent Akın’da kapakların SEDAŞ’ın proje işbirliği yaptığı   Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne gönderileceğini belirtti. TES-İŞ Sendikası İşyeri temsilcisi İsmail Can da teslim  anında  Muharrem Atalan’a teşekkür etti ve SEDAŞ’ın bu kampanyasını bizler de destekliyoruz her gün işyerinde verilen su şişelerinin kapaklarını arkadaşlarımız ile saklıyor ve biriktirerek kampanyaya destek oluyoruz” dedi. Levent Akın, Muharrem Atalan ve ailesine teşekkür etti ve “Çevre ve iyilik için yapılan tüm çabaları takdir ediyoruz” diyerek, Muharrem Atalan’dan alınan kapakları,  Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne gönderilmek üzere SEDAŞ’ın ana ambarına teslim etti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER