DARICA ADSM’ye ZİYARET

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş DOĞAN ve Duru Medya Haber41,Haber24,Nefes Gazetesi Genel Yayın Direktörü Uğur GENCER Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ettiler. Pandemiyle mücadelede son durum hakkında bilgi aldılar.

DARICA ADSM’ye ZİYARET
banner158
banner174

 

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş DOĞAN ve Duru Medya Haber41,Haber24,Nefes Gazetesi Genel Yayın Direktörü Uğur GENCER  Darıca  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ettiler. Pandemiyle mücadelede son durum  hakkında  bilgi aldılar.

 

 Başhekim Dt. Eray ÜNALDI; "Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak toplumun sağlığı için gereken tedbirleri almaya ve verilecek görevleri üstlenmeye her zaman hazırız” dedi. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan 64 Diş Hekimimiz ve 86 yardımcı sağlık personeli, (Hemşire,  Memur,  Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Diş Klinik Destek Personeli) ilk günden itibaren Koronavirüs mücadelesine destek vermektedirler. İhtiyaç duyulan kamu kurum ve kuruluşlarında, İlçe Sağlık Müdürlükleri ile birlikte test ekiplerinde, hastane ve filyasyon çalışmalarında görev almış ve almaya devam etmektedirler.

 Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş DOĞAN “Koronavirüsle mücadelenin çok önemli ayağı olan filyasyonda; Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan filyasyon ekiplerine özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

 Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Eray ÜNALDI, ziyaretlerinden dolayı Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş DOĞAN ve Duru Medya Genel Yayın direktörü Uğur GENCER' e teşekkür etti.

 

Ziyaret boyunca Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Temel ATAGÜR, Müdür Yardımcısı Esen Evrim GÜNAY, İdari Hekimi Yonca Rana YALÇINER YEŞİL’de eşlik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER