Darıca'da koronavirüs denetimleri devam ediyor

Uğur GENCER/ Darıca’da Korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında ilçe kaymakamı Yüksel KARA ve ilçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş DOĞAN Darıca sokaklarını karış karış gezerek iş yerlerini denetledi.

Darıca'da koronavirüs denetimleri devam ediyor
banner158
banner174

 

Darıca’da Korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında ilçe kaymakamı Yüksel KARA ve ilçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş  DOĞAN Darıca sokaklarını karış karış gezerek iş yerlerini denetledi.

 

Kaymakam Yüksel  KARA ve  beraberinde İlçe sağlık müdürü Dr.Ulaş  DOĞAN ile birlikte korona virüs ile mücadele kapsamında virüsün yayılma ve bulaşma hızının artması, vaka sayısının önüne geçilmesi yönünde İçişleri Bakanlığının genelgesine istinaden işyerlerinde denetim yaptı.

 

İçişleri Bakanlığının Covid-19 genelgesi kapsamında  İlçemiz  iş yerlerinde kapsamlı denetimlerde bulunuldu. Denetimlere katılan  Kaymakam KARA , esnafın hijyen, mesafe ve maske takma kurallarına uyup uymadığını ve yeni genelge kuralları olarak gece saat 22.00’ de  işyerlerinin zamanında kapatılıp ve kurallara riayet edilip  işyerlerinin kapatılıp kapatılmadığını denetledi.

 

Yapılan denetimlerde iş yerleri çalışanlarına ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında gerekli uyarılarda bulunuldu.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER