Darıca’da Şehirler Ve Kültürler Festivali başladı

Darıca Belediyesi ile ilçedeki dernekler tarafından bu yıl 10. düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Giresunlular Gecesi ile başladı.

Darıca’da Şehirler Ve Kültürler Festivali başladı
banner158
banner174

 Darıca Belediyesi ile ilçedeki dernekler tarafından bu yıl 10. düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Giresunlular Gecesi ile başladı. 40 gün sürecek olan etkinlikler, program yapacak olan tüm derneklerin katılımı ile Mehteran Takımı eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşü ile başladı. Cumhuriyet Meydanından başlayıp merkez mahalleleri dolaşarak Darıca sahiline kadar devam eden kortej yürüyüşüne vatandaşlar alkışlarla ve bayraklarla destek verirken Darıca sokaklarında renkli görüntüler oluştu. Kortej yürüyüşünün sahilde sona ermesinin ardından Mehteran Takımı mini bir konser verdi. Etkinlik başında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, etkinliğe katılan bütün vatandaşlara ve derneklere teşekkür etti ve  alandaki şölen ateşini yaktı. Başkan Karabacak ve beraberindekiler daha sonra ise şölen kütüğüne plaket çaktılar.

 

Programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da yaptığı selamlama konuşmasında programın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 39 derneğin katılımıyla yapılacak olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması 10 Ağustos’ta yapılacak olan Final Programı ile son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER