Eğitim ülkemizin geleceğidir

GTO Başkanı Nail Çiler yeni eğitim yılı mesajı

Eğitim ülkemizin geleceğidir
banner158
banner174
 Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlandı.
Çiler mesajında şunları ifade etti, "  Her yeni başlangıcın yaşattığı sevinç, mutluluk ve tatlı bir heyecan içinde 2016-2017 eğitim öğretim yılını karşılıyoruz. Nüfusumuzun yüzde 29’unu çocuklarımızın oluşturduğu toplumumuzda, yenilikçi, milli değerlerimize, geleneklerimize saygılı, sevgi dolu nesiller yetiştirmenin yolu eğitimden geçmektedir. 
Sahip olduğumuz genç, dinamik, yaratıcı, öğrenmeye açık nüfus, ülkemizin paha biçilmez sermayesidir. Çocuklarımızın iyi eğitilmiş, nitelikli, meslek sahibi bireyler olarak hayata katılması ise güçlü, çağdaş, kalkınmış bir Türkiye demektir. Yıllarca eğitimcilik yapmış biri olarak; kalem tutacak küçücük elleri ile ilk kez okul heyecanı yaşayacak çocuklarımızı başta olmak üzere, eğitim öğretimine devam eden tüm öğrencilerimizin heyecanlarını paylaşırken, ailelerimizin, çok değerli öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiamızın 2016-2017 eğitim-öğretim yılını güzel geçirmelerini ve yollarının hep açık olmasını diler, hepinizi sevgi ile kucaklarım."

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER