Karaosmanoğlu, ‘’Sizlerle gurur duydum’’

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Kız Anadolu İmam Hatip Liseleri Arapça Proje Okulları Münazara yarışmalarında birinci olan Mehmet Akif Ersoy Kız İHL öğrencileri ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Karaosmanoğlu, ‘’Sizlerle gurur duydum’’
banner158
banner174
 Karaosmanoğlu, “Bu başarılar sizlerin eğitim hayatınızdaki yolculuğunuzun en önemli kilometre taşları olacaktır. Geleceğimizin donanımlı, özgür düşünen, üretken, ülkesine her alanda katkı sağlayan, girişimci, bilgili, dünyayı tanıyan, milli ve manevi değerlerine sahip ve hedefleri olan gençler olarak yetişmeniz bizlerin en çok arzu ettiği bir durumdur. Sizlerle gurur duydum” dedi.

ARAPÇA’YI NİTELİKLİ ÖĞRENİLMESİNİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 29-30-31 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen ve burada büyük başarı yakalayarak, Türkiye Kız Anadolu İmam Hatip Liseleri Arapça Proje Okulları Münazara yarışmalarında birinci olan Mehmet Akif Ersoy Kız İHL öğrencilerini, Okul Müdürü Fatih Şenocak ve öğretmenleri İman Ulvani’yi makamında ağırladı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “26 ülkede resmî dil olarak kabul edilen ve dünyada yaklaşık 450 milyon insanın konuştuğu Arapçayı daha nitelikli öğrenilmesi çabasını takdirle karşılıyorum” ifadelerini kullandı. “Arapça Öğretimini Geliştirme Projeleri” kapsamında, Akademi Lisan ve İlmî Araştırmalar Derneği danışmanlığında yürütülen yarışmalar; Türkiye genelindeki 10 yarışma bölgesinde, 10 dalda finale kalan 68 okulun katılımıyla gerçekleştirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER