Göçmen Börekçisi 2016’da 20 Yeni Franchise Verecek

Göçmen Börekçisi 2016’da 20 Yeni Franchise Verecek

Göçmen Börekçisi 2016’da 20 Yeni Franchise Verecek
banner158
banner174

 

Farklı kültürlerin börek geleneklerini tek bir çatı altında toplayan Göçmen Börekçisi, yoğun ilgi gören lezzetlerini daha fazla noktada misafirlerine ulaştırmak için 2016 sonuna kadar 20 yeni franchise şube verecek. Şubat 2016 itibariyle 56 noktada hizmet veren Göçmen Börekçisi, yıl sonuna kadar 80’e yakın şubeye ulaşacak.

 

Geleneksel yöntemlerle ve en iyi malzemelerle ürettiği çeşit çeşit böreklerini geniş kitlelere sunmak amacıyla, 2015 yılında Kocaeli’de “Türkiye’nin en büyük börek üretim tesislerinden birini” kuran Göçmen Börekçisi, 2016 yılına iddialı girdi. Kısa bir süre önce Türkiye’nin enerji devi Opet ile önemli bir işbirliğine imza atan Göçmen Börekçisi, Opet akaryakıt istasyonlarında leziz tatlarını tüketici ile buluşturacak.  

İstanbul-Kurtköy’deki Viaport Opet içerisinde 35 metrekarelik dükkanda hizmet vermeyle başlayan ve kısa bir süre sonra Kocaeli-Köseköy ve Çanakkale’de yeni şubeler açmaya hazırlanan firma, toplamda 58 şubeye ulaşacak.

Günde 3 buçuk tonluk börek üretimi yaparak yatırımcılar için en iyi iş modellerinden birini oluşturan Göçmen Börekçisi, marka değerine sonsuz inanıyor. Farklı kültürlerin börek geleneklerini ve birbirinden lezzetli tatlarını gün boyunca misafirlerine sunan Göçmen Börekçisi, 2016 sonuna kadar 20 yeni yatırımcı ile el sıkışmayı planlıyor.

Franchise başlangıç bedeli 30 bin TL olan firma, royalty bedeli almıyor; franchise için ise öncelikli olarak İstanbul, Ankara, Çanakkale, Bursa ve Kocaeli’yi hedefliyor. Arap ve Avrupa ülkelerinde de marka evlilikleri yapmaya hazırlanan Göçmen Börekçisi, en büyük özelliği lezzeti ve hafifliği olan, kadınların maharetli ellerinde şekillenen böreklerini 120-250 bin TL arasındaki yatırım değeri ile sunuyor. Aylık minimum 60 bin TL’lik ciro hedefleyen firma,

franchise vereceği adaylarda markayı sahiplenme ve en iyi şekilde temsil etme kriterlerini arıyor.

Başvuru için iletişim 444 4 964 ve [email protected]

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER