Gebzespor Pazar günü kupasını alacak!

Pazar günü Alaettin Kurt stadında hasret sona eriyor. Gebzespor’umuz şampiyonluk kupasını TFF yöneticisi Ali Düşmez’in elinden alacak. Sezon açılış maçımız ise kardeş kulübümüz olan İnegölspor ile saat 17.00’da.

Gebzespor Pazar günü kupasını alacak!
banner158
banner174
 KUPAYI ALİ DÜŞMEZ  VERECEK

Gêbzesporlu taraftarların Altınovaspor ile oynanacak maçın Tavşanlı stadına verilmesinin ardından yaşanan gelişmeler sonrasında  TFF icra Kurulu üyesi Ali Düşmez’i daha yakından tanıdılar. Düşmez’in durumu değerlendirdikten sonra Altınovaspor maçını Eskişehir’e aldırması ile birlikte menekşeli taraftarların gönlünde taht kurmuştu. O Ali Düşmez Pazar günü oynanacak İnegölspor maçında şampiyonluk kupasını Gebzespor’a teslim edecek.

SİZDE GELİN SAYIN VEKİLİM

Valiliğin Kocaelispor’a başlattığı yardım kampanyasının ardından gözler Gebze’yi temsil eden vekillerde oldu. Ak Parti Milletvekili Cemil Yaman, CHP Milletvikili Tahsin Tarhan’ın da Gebzespor’un lisans engelinin kalkması adına çalışmalar yürütmesi bekleniyor. İlk adımı ise Pazar günü yapılacak olan sezon açılış programına katılarak yapmaları bekleniyor. Yarınki programa Kaymakam Mustafa Güler, Adnan Köşker ve başkan yardımcıları, Ticaret odası başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu, STK yöneticileri ve siyasi parti başkanlarınında katılması bekleniyor.

ESKİÇARŞI SABIRSIZ

Beş yıl aradan sonra yeniden profesyonel lige dönüş yapan Gebzespor’un fedakar taraftarı  yarını iple çekiyor. Pazar günü kardeş kulüp ile yapılacak sezon açılış maçında tribünleri doldurmayı ve görsel bir şov yapmayı planlayan Eskiçarşı kenti yönetenlerinde bu özel günde tribünde olması için sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla seslerini duyurmaya çalıştı. Gebzespor’un en büyük dayanağı olan Eskiçarşı taraftar gurubu yeni lige, yeni sezona yeni umutlar ve coşku ile başlamak istiyor.


Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2018, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER