JÖH & JÖAK Tırı Gebze’ye geldi

ÖZEL bir firmanın Jandarma Asayiş Vakfını Destekleme Kurumu(JAVDES)na destek olmak için başlattığı JÖH-JÖAK ürünlerinin satışa sunulduğu tır bugün Gebze’ye geldi.

JÖH & JÖAK Tırı Gebze’ye geldi
banner158
banner174


İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Özel Harekat Komutanlığı izni ile il il gezerek jandarma ürünlerinin satışa sunulduğu JÖAK Tırı Gebze’ye geldi. Satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelirlerin yüzde 25’inin Javdes’e bağışlandığı öğrenildi. Jöak ürünleri satış tırında satılan ürünler ile Javdes’e destek sağlandığı öğrenildi. Satış tırında Türkiye’nin gözbebeği olan Jandarma Özel Kuvvetler mensuplarının kullandığı tişört, pusula, saat, künye, bileklik, çakmak,anahtarlık  ve şapka gibi çeşitli ürünler ve hediyelik eşyalar satışa sunuluyor. Türkiye’yi dolaşan tır halka hem Jandarma teşkilatını tanıtırken, hem de şehit ve gazi ailelerine destek oluyor.

 Gebze’de yoğun ilgi var!

 Jandarma Asayiş Vakfını Destekleme Kurumu(JAVDES)na destek olmak için başlattığı JÖH-JÖAK ürünlerinin satışı Gebze Kent Meydanında yapılıyor. Şehit ve gazi ailelerine destek olmak isteyen Gebzeli vatandaşlar Gebze Kent Meydanına akın ediyor.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER