Pazarcılar Krizi Devam Ediyor!

Gebze Belediyesi'nin kararı ile semt pazarlarının Yavuz Selim Mahallesi'ndeki kapalı pazar alanına taşınması kararı alındı. Pazarcı esnafına pazarların taşınmasıyla ilgili bildirim yapıldı.

Pazarcılar Krizi Devam Ediyor!
banner158
banner174
 Gebze Belediyesi'nin kararı ile semt pazarlarının Yavuz Selim Mahallesi'ndeki kapalı pazar alanına taşınması kararı alındı. Pazarcı esnafına pazarların taşınmasıyla ilgili bildirim yapıldı.Kapalı pazar yerinin ilçe merkezine uzak olduğunu iddia eden yaklaşık 200 kişiden oluşan pazarcı esnafı,önce Gebze Belediyesi önünde daha sonra ise  İzmit'te AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı önünde eylem yaptı.
Gebze'de bulunan iki cuma pazarı,pazartesi pazarı ve cumartesi pazarı olmak üzere dört pazar yerinin mevlana mahallesine kurulan kapalı pazar yerine taşınması kararlaştırılmıştı.Pazarcıların belli bir kısmı buna karşı çıktı.Arapçeşme muhtarının belediye ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda arapçeşme Şehit Mülazım Karatay caddesi üzerine geçici olmak şartı ile bir süre pazarın kurulmasına izin verildi.Pazarcıların buna karşı çıkması üzerine burayada pazar kurulamadı.Vatandaşların mağduriyetleri market esnaflarına yaradı.Pazar ihtiyacını göremeyen vatandaşlar marketlere hücum ettiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER