Vali Yardımcısı Gebze'yi denetledi!

Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in birlikte katıldığı denetlemelerde; Cumartesi günleri sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması sonucunda birçok yerin kapalı olmasından dolayı vatandaşların yoğun olarak bulunduğu market, yeme- içme yerleri, çiçekçi gibi işyerleri ile sahil şeridi denetlendi.

Vali Yardımcısı Gebze'yi denetledi!
banner158
banner174
 Denetimlere Tatlıkuyu Mahallesinden başladı ve akabinde Barış Mahallesinde devam etti. Ulusoy ve Güler, ilçemiz esnafına salgınla mücadelede alınan tedbirler hakkında hatırlatmalarda bulunarak dinamik denetim sürecinin temel usul ve esasları konusunda güncel bilgilendirmelerde bulundu. Zaman zaman marketlere velisi ile birlikte gelen çocuklar hakkında market sahiplerine ve velilere ikazda bulundular.

KENDİ KONTROL SİSTEMİMİZİ OLUŞTURMALIYIZ
Kaymakam Güler yaptığı açıklamada; “İlçemizde her ne kadar yoğun denetimler gerçekleştiriliyor olsa da, sorunun çözümü ancak vatandaşlarımızın kendi tedbirlerini kendileri almaları ve birbirlerini denetlemeleri ile mümkün. Otokontrol sistemi ile birbirimizi denetlememiz gerekir. Aksi takdirde herkesin başına bir polis koyup denetleme yapmamız mümkün olamaz. İstediğimiz ve dilediğimiz noktaya ulaşabilmek için, tedbirlere hepimizin hassasiyetle uyması çok önemli” dedi. Denetimlerde Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy ve Kaymakam Mustafa Güler’e Gebze Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ve Gebze Belediye Başkanlığında görevli zabıta ekipleri de katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2021, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER