Hakan Nedim Malkoç Boğaziçi Üniversitesi’ne Atandı

Uğur GENCER/ Gebze’nin yetiştirdiği başarılı akademisyenlerden Hakan Nedim Malkoç Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine atandı.

Hakan Nedim Malkoç Boğaziçi Üniversitesi’ne Atandı
banner158
banner174

 

Uğur GENCER/ Gebze’nin yetiştirdiği başarılı akademisyenlerden Hakan Nedim Malkoç Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine atandı.

 

 

Gebzespor’da da uzun yıllar futbol oynayıp, yöneticilik yapan Hakan Nedim Malkoç Gebze Teknik Üniversitesi’nde Sağlık. Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevinin ardından, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı görevini üstlenmişti.

 

 

Hakan Nedim Malkoç, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki yeni görevini bugün itibarıyla başlarken, yeni görevinde Rektör Prof.Dr. Melih Bulu’nun yakın çalışma ekibinde yer alacağı öğrenildi.

 

Gebze’nin gurur kaynağı oldu

 

Gebze’nin yetiştirdiği başarılı akademisyenlerden Hakan Nedim Malkoç’un Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine atanması sevenlerini mutlu etti.

 

HAKAN NEDİM MALKOÇ KİMDİR?

Nedim Malkoç, 30 Nisan 1982 yılında Gebze’de doğdu. Aslen Trabzon’lu olan Malkoç,  ilk, orta ve lise öğrenimini Gebze’de yaptı. Marmara Üniversitesi Lisans eğitimini tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Ankara Üniversitesi doktorasını tamamladı. Örgütsel sinizm ve örgütsel bağlılık, örgüt kültürü yönetimi, spor yönetimi, yönetim bilimleri alanında da doktora çalışması olan Malkoç’un uluslararası dergilerde 19, ulusal dergilerde 4 , Uluslararası sempozyumlarda  ise 12’ye yakın bildirimi bulunuyor. Malkoç halen Anadolu Üniversitesi Siyaset ve Siyaset Bilimi ve kamu Yönetimi bölümünde ikinci bir üniversite lisans eğitimini sürdürüyor. Akademik kariyerini ilk olarak Karabük Üniversitesi araştırma görevlisi olarak başlayan Malkoç, daha sonra  Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olarak atandı. Burada Personel Daire Başkanlığı görevini sürdüren Malkoç,  2018 yılında Gebze Teknik Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olarak atandı. Ek olarak Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 18 ay bu görevi sürdüren Malkoç,  tekrar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne  Dr.Öğretim Görevlisi olarak atandı. Nedim Malkoç, burada da ikinci bir görev olarak Personel Daire Başkanlığı görevine getirildi. Malkoç, 01.06.2021 tarihi itibarı ile, her iki üniversite rektörünün de görevlendirme oluruyla,  Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreteri olarak yeni görevine atandı. Malkoç, Türkiye ve Avrupa Şampiyonu eski sporcularımızdan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagehan Malkoç ile evli olan Hakan Nedim Malkoç, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER