AK Partili Kadınlar karavanda nöbet tutuyor

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından haftanın her günü İzmit’in farklı bölgelerinde kurulan karavanlar aracılığıyla vatandaşlara ulaşılıyor.

AK Partili Kadınlar karavanda nöbet tutuyor
banner158
banner174

   AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından haftanın her günü İzmit’in farklı bölgelerinde kurulan karavanlar aracılığıyla vatandaşlara ulaşılıyor. Eş zamanlı olarak birden fazla bölgede haftanın her günü kurulan karavanlarda, iftar öncesi vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın broşürleri dağıtılıyor ve talepleri dinleniyor. İftar sonrası da gece yarısına kadar karavan nöbetine devam eden kadın kolları, vatandaşlara ikramlarda bulunuyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği karavanlarda, merak edilenler de yanıtlanıyor.


‘KAZANIMLARIMIZ DEVAM ETMELİ’

İlçede aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı,  “Yeni sisteminin ülkemize kazandıracağı güçlü yönetim şeklini hemşerilerimizin ayağına giderek anlatıyor, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyoruz. Karavanlarımız aracılığıyla da her gün yüzlerce vatandaşlarımızı ağırlıyor, hem taleplerini dinliyor hem de hal hatırlarını soruyoruz.  6 yıllık AK Parti iktidarında milletimizin elde ettiği kazanımların devam etmesi, yatırımların artarak kalkınmanın sağlanması ve ekonominin daha fazla büyümesi için 24 Haziran seçimleri önemini vatandaşlarımıza anlatıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER