En Başarılı İsim Ayaz Oldu

Andy-Ar’ın Yerel Yönetimler Performans Araştırması açıklandı.

En Başarılı İsim Ayaz Oldu
banner158
banner174
 Bu araştırmanın sonucunda, ilçe belediyeler arasında ilimizden sadece bir belediye ilk 20 listesine girmeyi başarabildi.

Bu isim ise hizmetleriyle kısa sürede Başiskele’yi yedi yıldızlı ilçe haline getiren, halka yakınlığıyla bilinen ve sevine Hüseyin Ayaz. 

Şirketin yaptığı araştırma kapsamında vatandaşlara; “Belediye hizmetlerinden memnun musunuz?”, “Belediye başkanını tanıyor musunuz?”, “Başkanı halka yakın buluyor musunuz?” soruları yöneltildi. İstanbul’da Asya ve Avrupa yakaları için ayrı yapılan araştırmalarda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ‘Belediye hizmetlerinden memnun musunuz ve ‘Belediye başkanını tanıyor musunuz’ sorularının yöneltildiği anketlerde birinci olurken ülke genelinde de en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi. 

İlimizden ise Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ülke genelindeki en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yüzde 59,9’luk oy oranıyla 8’inci oldu. Bilindiği Ayaz, son genel seçimlerde yüzde 67,70’lik oranla kent genelinde en yüksek oyu almış ve AK Parti’nin kazanmasında büyük rol oynamıştı.

Ayrıca başkanlığa geldiğinden beri ilçeye önemli yatırımlar kazandıran Ayaz, halka yakın duruşuyla da ilimizin en çok sevilen belediye başkanı olarak gösteriliyor.

Hem Başiskele halkı tarafından sevilen hem de tüm Kocaeli’de sevilen ve takdir toplayan Hüseyin Ayaz’ın bu araştırmadan iyi bir sonuç elde etmesi de kimse tarafından yadırganmadı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER