Finali birlikte yapacaklar

15 Temmuz darbe girişimine karşı, Türkiye'de ki birlik-beraberlik siyasi partilire de yansıdı. Kocaeli'de 7 siyasi parti il başkanı, bir araya gelerek örnek bir fotoğraf verdi.

Finali birlikte yapacaklar
banner158
banner174
 AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen 7 il başkanları toplantısında, cumartesi günü Perşembe Pazarı alanında yapılacak final programına tüm vatandaşlar davet edildi. İl Başkanları geçtiğimiz ay SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelmişti. 

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya 7 il başkanı katıldı. Buluşmada, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ile BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP PM üyesi Yakup Kalmuk ve partilerin il başkan yardımcıları Orhan Barış, İshak Yıldırım, Bahar Gültekin Candemir, İzzet Erdem hazır bulundu.

HER AY BİR İL BAŞKANI KONUK EDECEK
AK Parti İl Başkanı Ceyhan, geçen ay il başkanlarıyla SP il başkanının davetiyle 15 Temmuz’da millete kurulan darbeye karşı bir araya geldiklerini, bu toplantıda, il başkanlarının yeniden bir araya gelme kararı aldıklarını hatırlattı. Her ay bir il başkanının ev sahipliği yapma kararı aldıklarını bu toplantıya kendilerinin ev sahipliği yaptığını belirten Ceyhan, “Her ay ilk pazartesi bir araya gelip, birlikte ülke ve kent gündemini müzakere edip kente faydası olacak işler yapacağız. Darbeye karşı birlik beraberlik içinde meydanlarda demokrasi nöbetleri devam ediyor. Parti ayrımı yapmadan nöbetlere gelenlere teşekkür ediyoruz. Pazar günü Yenikapı’da büyük bir miting yapılacak, bütün partilileri davet ediyoruz. Devlet programı olduğu için gelmek isteyen herkes gelebilecek.  İlimizde de cumartesi günü Perşembe Pazarı alanında final programı yapacağız, milletvekillerimizi ve il başkanları ile partilileri ve milletimizi davet ediyoruz.  Evlere de gitsek teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz. ”dedi.

VALİYİ MUTLU EDEN TABLI

İl başkanları toplantı sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı ve ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti. Son derece sıcak geçen Vali ziyaretinde, İl başkanları Vali'nin 15 Temmuz sonrası yaptığı çalışmalardan övgü ile söz ederken, Vali Güzeloğlu'da Kocaeli'de darbeci hainlere karşı siyasi partilerin ortaya koyduğu birlik-beraberlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Başkanları, Eylül ayının ilk pazartesi günü MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ev sahipliğinde Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER