KMMMO Gebze Temsilciliği Başkanını Seçiyor

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahmet Hüseyin Çelebi, yarın yapılacak olan, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gebze Temsilciliği olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

KMMMO Gebze Temsilciliği Başkanını Seçiyor
banner158
banner174
 BASIN AÇIKLAMASI İLE DUYURDU

Başkanlığa aday olan Çelebi,  Gebze Temsilcilik olarak hedeflerine ve aday olma gerekçelerini bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu. Çelebi'nin açıklaması şöyle;

Bilindiği üzere; her üç yılda bir, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Gebze Temsilciliğimizin yönetim kurulunu oluşturmak amacıyla seçimler yapılmaktadır. 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için, seçimler 29 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olup katılımcıların çoğunluğunun oylarıyla yeni yönetim kurulu seçilecek ve bu kurul üç yıl süreyle görev yapacaktır.

Gebze temsilciliğimizin bağımlı ve bağımsız çalışan olmak üzere 502 üyesi bulunmaktadır. Dolayısı ile yönetim kurulumuz da 7 üyeden oluşmaktadır.

Seçimlere; “DEĞİŞİM GRUBU” olarak girme kararı almış bulunmaktayız.

Değişim grubumuz;  Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası,….. ilçelerinde faaliyet gösteren meslektaşlarımızın yakinen bildiği bir çalışma grubudur. 

MİSYONUMUZ

Hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, mesleki sorumluluğun bilincinde, değerlerini bilen, koruyan ve geliştiren nitelikli meslek mensuplarımıza daima en iyi hizmeti vermektir.

VİZYONUMUZ

Gelecekte lider bir kurum olarak adil, öncü ve değişime açık olacağız. Dürüstlük asla taviz vermeyeceğiz. Tüm meslektaşlarımızla istişare içinde olacağız. Ben odaklı değil, biz odaklı olacağız. Şeffaf, paylaşımcı bir yönetim sunacağız. Kimseyi; mezhebi, dili, ırkı, hayat görüşü gibi nedenlerle ötekileştirmeyeceğiz. Sen-ben değil biz olacağız.

PROJELERİMİZ

-Mesleki Eğitimlerimizi Arttırarak Devam Ettireceğiz.
Değişen mevzuatlar sebebiyle, gerek mesleki mevzuat gerekse kullandığımız yazılımlar konusunda bilgilerimizi güncellememiz gerekmekte, ancak işlerimizin yoğunluğu neticesinde doğru ve yeterli bilgiye ulaşabilmek için ilave bir çaba sarf etmek ve daha fazla zaman harcamak durumunda kalmaktayız. Bu sorunların çözümü amacıyla; Vergi Daireleri, Sosyal Güvenlik Kurumları, Bilgisayar Yazılım Firmaları ile ilgili konular için bir kurul oluşturup devamlı irtibat sağlanacak ve eğitimler düzenlenecektir.

-Meslek mensuplarımıza sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket alanı açacağız.

-Yardımcı eleman açığını önlemek için kurslar düzenleyeceğiz. Yardımcı eleman istihdamı için bir cv havuzu oluşturacağız

-Temsilciliğimize ait internet sitesi açarak devamlı iletişim halinde olacağız. İnternet sitemizde bilgi paylaşımına yönelik forum, personel ihtiyacına yönelik İnsan Kaynakları, temsilciliğimizde düzenlenen seminerlere ait paylaşımlar ve talepleriniz doğrultusunda yapılacak ilaveler, paylaşımlar bulunacaktır.

-Bağımlı meslektaşlarımızla ilgili özel bir kurul oluşturup onların sorunlarına yardımcı olacağız.

-Kocaeli SMMM Odamızın’ da (desteğini alarak) tahsilat sorunları için Avukat bürolarıyla anlaşıp çözümüne odaklanacağız.

-Dayanışmayı arttıracak sosyal aktiviteler gerçekleştireceğiz.

-Mesleki mevzuat alanında tecrübeli ve bilgili üstatlarımızla bilgi paylaşımı ve mevzuat danışmanlığı getireceğiz.

-Adli muhasebe ile ilgili eğitim seminerleri düzenleyeceğiz.

-Stajyerlerimizle ilgili olarak bir yönetim kurulu üyesini görevlendirerek sorunlarını çözümler bulacağız.

Sürekli değişime, gelişmeye, öneriye açık olacağız. Verdiğimiz sözleri yerine getirirken gerçekleştirilmesi mümkün olmayan sözleri, vaatleri vermekten imtina edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER