İKTİDAR OLMAK MI !

Rahşan Ecevit , Ülkücülere ''kanlı katiller'' dediği akşam bir Ülkücü olarak çok sinirlenmiştim.
Ama ertesi gün bu kanlı katil denilenlerin liderinin , Rahşan Hanım'ın Beyi Bülent Ecevit başkanlığındaki koalisyona katılması hepimizin kanını dondurmuştu. Biliyorsunuz Rahşan Hanım DSP de Bülent Bey kadar da etkili idi... 
Bir çok Ülkücü o günler tavrını koydu. Bizlerde yukarının bir bildiği vardır,dedik devam ettik.
Ondan sonra bu gibi bir çok daha hata, beceriksizlik, Ülkücülere sahip çıkmama, şimdi onca hakaretler,muhalif olan herkese atılan iftiralar insanı daha çok yaralıyor,etkiliyor. 
Bir çok Ülküdaşımız bu bulanıklık ve moral bozuklukları içerisinde bir gün görmeden hakkın rahmetine erdiler.
Bir arkadaşımı hastahanede ziyaret ettiğimizde ''MHP nin iktidarını görmeden ölmek istemiyorum ''demişti,ama iki gün sonra arkadaşımızın ölmesi bizleri çok üzmüştü.
Şimdi şu hale bakınız; hala yığınlarca hata işlenmeye devam ediliyor.
Şimdi de kendilerine en büyük hakaretler eden biri için ''EVET'' deyip yüzlerce Ülkü Devinin harcanması, onlara düşmanca davranılması herkesi hayretlere düşürüyor.
Geçmişe bakıldığında ,sanıldığı gibi devletten yana değil,güçlüden yana olunduğu açık olarak görülen bir durum ortaya çıkıyor.
Bir Kasım seçimleriyle birlikte açıktan iktidar partisi için çalışmaya başlanılması , oyunu boz dediği ,Ülkücülerin kontrollü bir şekilde imhasını sağlamak, şimdi anlaşılan bu artık !
Bu davranış biçimlerinin mutlaka bir nedeni vardır.
Bu nedenleri herkes gibi bizlerde öğrenmek istiyoruz.
Bazı şahıslara niçin evet dediğinizde, kesinlikle meseleden haberleri olmadığını açıkça görebiliyorsunuz. 
''Evet ''çıktığında bu ülkenin tek bir kişinin yönettiği ,kısa zamanda diktatörlüğe kadar gidecek bir Mısır, Suriye, Irak olabileceğimizi insanımızın artık görmesi lazım. Azerbaycan da Aliyev eşini başkan yardımcısı ilan etti , orada birinin gıkı çıkabildi mi? Hayır. 
Bu tavırlarla Milli Hareket sizce iktidar olabilir mi?
Bizce kesinlikle ''Hayır.''
Yukarısı artık bir şeyler biliyor,inancımız tamamen yok oldu.
Gerçeklerle yüzleşe yüzleşe gerçekleri artık net görebiliyoruz.
YORUM EKLE