Yeniden refah partisi genel merkezinde ilk toplantısını yaptı

Rahmetli Erbakan hocanın kurucusu olduğu Refah Partisinin ilk binası olan bina milli görüş partisinin ilk kurulduğu ve manevi değerinin çok büyük olduğu bina Yeniden Refah Partisinin ilk merkez binası oldu.

 Yeniden refah partisi genel merkezinde ilk toplantısını yaptı
banner158
banner174
Yeniden Refah Partisi başkanı Fatih Erbakan yeni merkez binasında basınla buluşarak yeni merkezde ilk toplantısını yaptı.Fatih Erbakanın yaptığı konuşmadan kısa özetler şöyle...
Rahmetli Erbakan hocanın kurucusu olduğu Refah Partisinin ilk binası olan bina milli görüş partisinin ilk kurulduğu ve manevi değerinin çok büyük olduğu bina 
Yeniden Refah Partisinin ilk merkez binası oldu..İkinci kırk yılda birinci kırk yılda yapılan adımların devamını yapmak için bu binada aynı atılımları yapacağız.
Bu binanın yapılmasında ,tadilatında emeği geçen ,ter döken herkesten allah razı olsun emeği geçen herkese teşekkür ederiz.İnşallah bundan sonraki ilk seçimde milletimizin önüne çıkıp umut olacağız,teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor.
Yeniden refah partimiz sermaye ve holding gücü olmadan büyümeye devam ediyor.Merhum hocamız biz buraya tırnaklarımızla söke söke geldikdiyen hocamızın izinde aynı şekilde bizde devam ediyoruz.
Bu ilk toplantımızda gündeme dair bazı eleştirilerded bulunmak istiyoruz.
Bunlardan birincisi doğu akdenizdeki muazzam hidrokarbon rezevlerive doğal gaz rezevleridir.burada tüm avrupaya yetecek 50 yıllık rezerv olduğu ve çıkartmamız halinde hakkımız olanı aldığımız zaman türkiyenin ekonomik borçlarımızdan kurtulduğumuz demektir.
bu konuda hükümetimizi sonuna kadar destekliyoruz.
s-400 ile ilgili konuda abd kendisine tam bağımlı bir devlet olmamızı istediğinden dolayı abd nin baskısına boyun eğmeyip dik durmasına ve abdnin yaptırımlarına boyun eğmedimizi gösteriyoruz.bağımsız bir ülkeyiz s-400 leri alabiliriz.neyi uygun görürsek onu alabiliriz.
hiç kimseye bağımlı kalmamak için kendimilli ve yerli savunma sistemlerimizin üzerine yoğunlaşıp savunma sistemini bir ana önce faaliyete geçirmemiz lazım.Dışarıdan alınan silahların ve techizatların sors kod dedikleri kodları bizim elimizde olmadığı için istedikleri zaman uçakları,tankları , füzeleri devre dışı bırakıp 
elimizi ayağımızı bağlıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER