Darıca Seymen’de Coşkulu mezuniyet şöleni

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi mezuniyetini muhteşem bir törenle kutladı.

Darıca Seymen’de Coşkulu mezuniyet şöleni
banner158
banner174
 Okul gösteri salonunda yapılan tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Yakup Gürcihan ve İlkokul-Ortaokul Müdürü İrfan Yılmaz’ın konuşmalarının ardından Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz konuşmasını yaptı.

BÜYÜK HEYECAN

İlk üçe giren öğrencilerden birinci Mete Furkan Bayram’a plaketini Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ikinci Merve Bayram’a Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, üçüncü Günseli Yıldırım’a plaketini Mali İşler Sorumlusu Cevdet Turan verdi.

Program dönem birincisinin bayrak ve flama devir teslim töreni ve dönem birincisi olarak yaş kütüğüne ismini çakması ile devam etti. Mezunların hep bir ağızdan yaptıkları yemin ve Seymen marşını söylemeleri ve kep fırlatmaları ile tamamlandı.

PROGRAM SONRASI TOPLU İFTAR

Son derece coşkulu bir şekilde yapılan Mezuniyet törenine Darıca Milli Eğitim müdürü İsmail Oğuz, Kurucu temsilcisi Hamiyet Satı, Mali Koordinatör Cevdet Turan, Dış İlişkiler sorumlusu yüksel Ercan ve okul idarecileri katıldı.

Program devamında ikram edilen iftar yemeğiyle birlikte öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerin hoş sohbetiyle son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER