Gebze Belediyesinden Dolandırıcılara İnanmayın Uyarası

Gebze Belediye Başkanı ve Başkan yardımcılarının ismini kullanarak, bazı kurum ve kuruluşlardan, 'şehitlerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için' yardım amaçlı para istendiği tespit edildi.

Gebze Belediyesinden Dolandırıcılara İnanmayın Uyarası
banner158
banner174
 Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, kişisel facebook hesabından, bu tür sahtekarlara itibar edilmemesi gerektiğini hatırlatarak, Gebze Belediyesi olarak, hiç bir kurum ve kuruluştan her hangi bir yardım taleplerinin olmadığını ve asla olmayacağını da hatırlatarak, vatandaşların bu sahtekarlara itibar etmemesi gerektiğini söyledi.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN İSMİNİ KULLANIYORLAR

15 Temmuz hain saldırı sonrası, Türkiye'de milyonlar vatanına, bayrağına, demokrasisine sahip çıkmak için gece nöbet tutup, gündüz işine giderken, bazı sahtekarlar, Ülke'nin bu durumundan bile çıkar sağlamak için çaba harcıyor. Gebze'de bazı dolandırıcıların, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan Yardımcıları ve çeşitli kurumların isimlerini kullanarak, iş adamlarından yardım talep ediyor. Bu sahtekarlar Aziz Şehitlerimizin de ismini kullanarak, "Şehitlerimizin ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine yardım topluyoruz" diyerek, para talebinde bulunuyor.

ALBAYRAK, 'İSTEMEDİK, İSTEMEYİZDE'

Bu dolandırıcılık girişimi konusunda vatandaşları uyaran Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, kişisel medya hesabından çok net ifadeler kullanarak, vatandaşların bu sahtekarlara inanmamasını istedi. Albayrak konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi; "Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, bazı sahtekar insanların adımızı kullanarak bazı firma ve şahıslara ulaşarak, şehitlerimiz ve ihtiyaç sahipleri adına maddi taleplerde bulunduğu duyumlarını üzülerek almaktayız. Ne şahsım ne de kurumsal olarak önce yada şimdi böyle bir maddi talebemiz asla olmamış ve olmayacaktır. Lütfen, bu ahlak dışı ve yasal olmayan yaklaşımlarla size konusu her ne olursa olsun, sizlere maddi taleplerle gelindiğinde, bu sahtekar insanlara itibar etmeyip, şahsımızı ve kurumumuzu bilgilendirip, emniyet ve adli makamlara şikayette bulunalım"

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER